IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• При месечните анализи които пускам от време на време - за една брокерска фирма, бях дал това, бях дублирал и дълга в един друг форум, сега им пуснах да затварят, като направя следващият анализ ще го постна но мисля че с еврото свърши засега дори и още малко да има това няма значение

http://forexmasters.hit.bg/ew.png

Коментар

• Виж вхк, аз на 1.19 открих една тема долар капут да живее еврото и видях 1.30 още тогава.
      Сега обаче ми се струва, значи с две думи Свършваме В на седмична и започваме С целта - реалната е 1.1575 но е възможно и нещо 1.13 че дори и паритет, това по-късно ще го видим.
      Готиното е че всички видяха вече лонга. Значи в най-лошият случай ми се привижда 1.2630, всъщност не ми се превижда а ми е кошмар бих бил склонен на две добавки 2450-60 и втора2526, така смятам в една сметка да изградя дълга доларова позиция, тоест не смятам а започнах да я градя и се надявам да съм прав.

Грешиш обаче за фундамента, освен войната ако стане да, та освен нея той е за долара
      Успехи

Коментар

• Доколкото знам цената на петрола се определя от борсите. Друг е въпроса че щатите се провалиха в Ирак. Размахват юмруци срещу Иран и Венецуела. Хайде, спрямо Иран имат някакви основания. Но защо Китай, Япония или Индия не се страхуват от Иран? Те също са големи консуматори на петрол. Да водят те разследване! Ами щатите дето са на друг континент даже. А Венецуела какво е съгрешила? Водят самостоятелна политика. И това явно е престъпление!
        http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Георги

Петрола може и да спре , Конгреса е натоварил ФБР да разследва тази работа смятат че има нещо гнило и нечии интереси по престъпен начин са били удовлетворени. Утре има публично изказване за петролните запаси , онези дето го правят са малко вътре в играта и да видим дали ще се стреснат , в смисъл че играят за отбора дето иска все по-висока цена.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от vale12
            кой ви каза че долара ще пада,разни анализатори,дрън дрън,сега започва да се зарибява стадото и изведнъж , в точно подходящ момент отиваме на 1,15 , но напърво време 1,2175,
            Misalta mi beshe da ne igraete protiv trenda dolara ste pada , a tova mi go kazva fundamenta!Uspeh vi jelaia!

Коментар

• кой ви каза че долара ще пада,разни анализатори,дрън дрън,сега започва да се зарибява стадото и изведнъж , в точно подходящ момент отиваме на 1,15 , но напърво време 1,2175,

Коментар

• Според мен скоро ще запо4нем да "рисуваме " Evening star.Има възможност за тест на нивата 2450-2500 от където би било добре да си накупим долари.

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                  Koko osnovnia trend pri E/D e nagore , ili po to4no dolara ste pada kam osnopvnite valuti.Uspeh ti jelaia !

Коментар

• .............

Коментар

• Приемам всяко мнение. Но позволи ми да бъда поне малко резервиран. Давам си сметка че ако тръгнем яко на север, петрола ще мине 100$ за барел. Да не говорим за металите. Има жестока борба на интереси.

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi
                        SPEKO, много ме е страх от очевидни неща. Тази конфигурация е вече осма седмица/два месеца!!/, и е крайно време динамиката да се промени! Очаквам по-интензивно движение на север.
                        Мисля че еврото свърши, макс 1.25 и кусур но не даже това не го вярвам, мисля че вече целим ново дъно нещо 1.1375-1.1575

Коментар

• SPEKO, много ме е страх от очевидни неща. Тази конфигурация е вече осма седмица/два месеца!!/, и е крайно време динамиката да се промени! Очаквам по-интензивно движение на север.

Коментар

• аз махнах селл лимитите на Eur/usd

Коментар

• На пръв поглед не е много сложно. Но нищо на този свят не е сигурно.

Коментар

• Нито война ще има, нито хамериканците ще хвърлят бомба, просто ще трябва да приемат факта че Иран влиза в ядрения клуб. Ако беше толкова просто евреите досега щяха да са го направили както през 1981 в Ирак.

Коментар

Working...
                                X