IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/chf

Имам ордер за добавяне към дългата от 1.5430 на 1.5385.Ще спазя дисциплината и ще изчакам.
    Петре,при сегашното развитие мисля,че не е още за утрояване,по-удачно е на 1.5305/10 -
    16.08 и 3.09 low,не мислиш ли? GL

Коментар

• Петър Караиванов

da ti go kaga NOMERA a ti 6et si nameri6 parolata

Коментар

• Петър Караиванов

ico - онова беше качено на друго РС - не съм го ползвал от година и повече.Дори не си спомням паролата :-(

Коментар

• EUR/chf

утроявай

Коментар

• EUR/USD

luzifer - това немога да го направя по простата причина, че дори да зная кои са не е етично и колегиално да го правя.Освен това мога да пропусна някой и после да ми се сърди.
            И най-важното е че всеки има добри и лоши моменти,анализи и прогнози.Това че някой е дал грешна прогноза не го прави слаб или некомпетентен.Просто никой не е ПО-ГОЛЯМ от пазара.
            И за финал ще се "измъкна" с един контра-въпрос към теб. Кой е най-добрият въдичар в БГ според теб" ? :-) надявам се да имаш чувство за хумор и да си схванал,какво искам да ти кажа. :-)
            Успех на всички Спекуланти

Коментар

• Петър Караиванов

az ti imam ICQ -to 6to ne go polzva6 dage tia dni pi6e6 vav foruma kak da si go svali6
              ako iska6 da ti kaga nomera ako si go zabravil

Коментар

• VARNA 2

da DOW obarna oba4e pri eur/$ ve4e imame probiv...........taka 4e ...............

Коментар

• EUR/chf

ico - ако щеш ми вярвай , но точно него го разглеждах в момента.Имам едни дълги от 1.5497 и се чудя дали да ги удвоя или да ги утроя тук, на тези нива 1.5390/00

Коментар

• EUR/USD

Браво на г-н Караиванов за добрите прогнози. Интересно ми е би ли споделил някои от имената на добрите или по скоро доказали се треидари в бг? Много ли са ?(10,100 или много повече)

Коментар

• EUR/chf do PETAR

za GBP/CHF razbrah 4e mnenieto ti e za nadolu a za eur/chf kvo 6te kage6 ako zatvori pod 1.54 6te imame 2 -ri den zatvariane pod BOLINGER BANDS dali e vreme za pokupki i ot kakvo nivo

Коментар

• EUR/USD

И DJ обърна, така че дългите да преосмислят стратегията. Не че сме за надолу като цяло, но за днес толкова. Сега ако може да се изстиска неще от едно падане би било хубаво.
                        Работа и заплата?

Коментар

• EUR/chf

za GBP/CHF razbrah 4e mnenieto ti e za nadolu a za eur/chf kvo 6te kage6 ako zatvori pod 1.54 6te imame 2 -ri den zatvariane pod BOLINGER BANDS dali e vreme za pokupki i ot kakvo nivo

Коментар

• EUR/USD

Затворих късата GBP/CHF на 2.2261 със 116 пипса печалба.
                            Systray,ако прочетеш после:позицията беше малка и не толкова печалбата е за отбелязване,колкото,че схемата сработи.Това ме радва много повече)

Коментар

• EUR/USD

Petre : pozdravleniq. Dano dosta tvoi klienti da sa vlezli dugli i sega da ti se otplatqt podobavshto.
                              Dosta oblaci sa se subrali nad USD ama da vidim.
                              pozdravi i uspeh na vsi4ki
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• EUR/USD

imam 1 vupros. Koga dadeno nivo se smqta za probito? Pri zatvarqne na bar nad tova nivo na 4asova, dnevna ili kak???thx in advance

Коментар

Working...
                                X