IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD

Ха честито ви 1.25!)

Коментар

• EUR/USD

solar - внимавай с издължаване в GBR/CHF защото подкрепата вече е на 2.2020/50
      Успех на всички Спекуланти

Коментар

• gbp/jpy

Kamen - аз също се оглеждам за отваряне на позиция(покупка на опция) в gbp/jpy но бих изчакал поне до 195.80/90 Не го ли пробие - купувам лонг-кол със страйк 198.50 и ексайъри - края на декември.
        В момента ми се струва че прави корекция на започващо възходящо движение,но gbp/jpy е един от най-волативните кросове. Ако имаш сърце купи на около 195.80 със стоп на 1/2 от цялата позиция на 194.90 - това е моят съвет.
        Пожелавам ти успех на теб и всички Спекуланти

Коментар

• EUR/USD

Bertram,трябваше да ме послушаш и заUSD/CHF -аналогично е на GBR/CHF.На мен ми удари стопа в EUR/USD на 1,2388,купих пак на 1,2385 и като стигна 1,2395,сложих пак стоп на нула и лимит 1,2480,който се изпълни след минути!!!!Мисля вече за Дълги GBR/CHF но към 21ч.УСПЕХ!

Коментар

• EUR/USD

ot dosta vreme Petar vi govori 4e sme nagore no nikoi ne slu6a (DOW i NASDAQ dosta tegat na USD)
            spored KAROL sega celite( gledam srednosro4nia im analiz sa 1.26 .....................vinagi predi izbori i pri pada6 $ e bilo taka obezcenka na $ do izborite posle koito i da spe4eli 2-5 dni kupuvat $ i sled tova trenda se podnoviava

Коментар

• EUR/USD

айде и аз сам при мечетата от 1.2480.

Коментар

• EUR/USD

Само П. Караиванов има идея какво върши на този пазар. Останалите играят едно тото-лото, не ти е работа.

Коментар

• gbp/jpy

Петре коментирай кроса. Затворих aud/usd от сряда на 0,7318 +90п usd/chf +70п и eur/usd +112п, но тоя крос ми изяде 90% от печалбата (голяма ми е позицията), а бях на 60п от затваряне на нула . Добри ли са текущите нива за лонг?
                  Благодаря предварително !!!

Коментар

• EUR/USD

prodadoh na 1.2475. sitskam si i dulgite usd/chf puk da vidim(na 1.22 shte dobavq)

pozdravi i uspeh na vsi4ki
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• EUR/USD

много е сладко да се брейква.но аз смятам на 61.8 да продам сас стоп около 1.2520

Коментар

• EUR/USD

Аз вече съм заел позиция, но по принци ако не бях; продажба от 1,2475, стоп 1,2525, таргет 1,2380. Не забравяйте, нивото е доста високо и се съмнявам дори да продължи да направи още кой знае колко.
                        Успех на всички!
                        Работа и заплата?

Коментар

• EUR/USD

the fan* - така си е , но Дау пак пое надолу по стръмната пързалка

Коментар

• EUR/USD

кат го счупи ...тогава.. а до тогава търпение....

Коментар

• jpy

buy usd/jpy 108.9 stop 108.6 t.p. 109.49

Коментар

• EUR/USD

the fan* - ама и да се брейква също , нали ?

Коментар

Working...
                                X