IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Eur/Usd

Ако някой си направи труда да отвори коментарите за февруари тази година ще види, че на ниво от 1.26-1.28 за долар започват интервенции на европейската банка, а и не само нейни. Американците са най-големите потребители, никой няма интерес от слаб долар, така че движението надолу е по-логично. Е, стоповете на играчите също са интересна цел....

Коментар

• Eur/Usd

Po vsichko lichi che pak prodavat dolara , mnogo mi se shteshe 1.2450 da izgarmi , no shte vidim , momenta e neprognoziryem , a imam i eretichni misli che za da smeni posokata triabva da se pomotame malko , niakoi ako znae neshto za opciite sreshty dolara na 1.2450 v poveche da go napishe - napimer koga iztichat
      D.Y.F-091066

Коментар

• Eur/Usd

Колко съм смешен ще видим, може и да стана, но шанса да видим в близко бъдеще 1,20 и надолу е доста по-голям, отколкото 1,29. Който както иска да играе, аз акъл не давам. Не се тупам в гърдите просто споделям виждането си визирайки фактите. Пазара има две посоки, които обикновено следвам, но това положение бих определил като препродаден $.
        Успех на всички рибки(вкл. и аз самия)!!!
        Работа и заплата?

Коментар

• DOLARA

e togava soros shte si izgreze noktite ot yad ) ama mislya che e vreme demokratite da vzemat vlasta )

Коментар

• DOLARA

Дано е Буш!!!

Коментар

• DOLARA

SAMO NIAKOLKO DUMI.APSURD DA MINE 1.2650,AKO VAOBSHTE STIGNE DO TAM.VIE MAI ZABRAVIATE CHE IMA IZBORI SKORO.OSVEN VSICHKO DRUGO I DA SPECHELI BUSH,KAKTO I SE OCHAKVA DVIJENIENO SHTE BADE KAM 1.15 PROTIVNO NA VESHITE OCHAKVANIA.INTERESNI SA USA/JPY I CENATA NA PATROLA PO VRENE NA IZBORITE.USPEH

Коментар

• chicago

chicago se premesti vyv foruma na delta stok.Tam sega razveseliava horata s "prognozite"si )))))

Коментар

• BROKE

pri EURUSD 1.5+ koe e skapo i koe ne

Коментар

• BROKE

ne bazikam se.

Коментар

• BROKE

VERNO LI !!??

Коментар

• EUR/USD

Dobar den na vsichki.Iskam da izkaja i moito mnenie.Dollara sthe poskapne pone do 1.58 vse pak chakame izbori a i dnes petrola mradna malko.V momenta evropeiicite go smakvat zasthoto se ochakva golqm iznos.Taka che ne se pritesnqvaite.

Коментар

• EUR/USD

Varna, moreto..sigurno zatova ti se privijdat ribi .. Zashto obrashtash vnimanie na "prognozi" za 1.35?
                          moje da ide, a moje i da ne ide... po-vajno spored men e tova, che momenta si e za nagore...a tochno tam kydeto si prodal e support....i kakto znaesh ...do tam moje da ide, a moje i da ne ide....
                          gd luck

Коментар

• EUR/USD

VARNA2 DA NE SE KAZVASH GALIN?

Коментар

• EUR/USD

Varna poslednoto izre4enie netrebva6e da go pi6e6 (sme6en si)

Коментар

• EUR/USD

Моята позиция е къс от 1,2421(ще добавям на 1,2440)без стоп, цел първо 1,2360 - затваряне на 2/3 от позицията. И ще чакам да видя дали това поскъпване не беше последен напън. А тръгне ли на юг няма спиране. Едва при по-сериозно поскъпване над 1,2650 ще си променя мнението. Извинете ме, но не се ли чувствате малко смешно като вярвате в тези 1,35-40 Евро/Долар. На базата на каво ще стигне дотам, един дефицит и ......? А ти Петре, днес писа че лихвата нямала никакво значение за валутните курсове. Преди много време беше писал разни неща за лихвените диференциали, нещо забравяш. Недей си противоречи, всеки може да отвори и да види. Стига сте се надъхвали. Не искам да кажа, че след месец-два ще стане 1,15, но със сигурност мога да кажа, че посоката не е нагоре. Който иска да живее в мечтите си, да продължава да купува, нали от това се хранят големите риби.
                                Работа и заплата?

Коментар

Working...
                                X