IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Eur/Usd

Alex - здравей.Видях ти поста от снощи чак сега защото чак сега сядам пред РС-то

Коментар

• iwo

Пак го обърна на чат !!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

• Eur/Usd

ako stane 1,2520 ste chuem i glasa bogii

Коментар

• Eur/Usd

Мисля, че щом Караиванов не се появява, значи наистина сме доста надолу ))) !!!!!!!!!

Коментар

• Eur/Usd

za liubiteli na teh analiza -pri dostigane na 1.2460 = dva varha = 1.2390 i nodolo=boi po stopove

Коментар

• Eur/Usd

ako ne vi izpraska stopovete do 17 dnes ste ste stastlivi

Коментар

• Eur/Usd

i az sam taka ama mnogo tegavo varvi.

Коментар

• Eur/Usd

abe pich koi zaema dolari ako si gi pechata sam

Коментар

• Eur/Usd

Az sum SELL 2514, SL 2535 pyk kakvoto stane. Sled 27p mestq stopa na 0.

Коментар

• Eur/Usd

А аз вече започнах да играя по нова система: Гледам къде е стопа на нашите анализатори и си го поставям за цел. Почти никога не се лъжа, днес не ми достигнаха само няколко пипса

Коментар

• Eur/Usd

amerikancite tarsiat panelki a nie chakame 1.26 ama ste doide ... dogodina

Коментар

• Eur/Usd

Говорим едно и също, но с различни думи. Американците искат слаб долар, останалия свят-силен. Интересно чии интереси ще надделеят?

Коментар

• Eur/Usd

Dolara e za nagore !!Koito uspial da kupi evtini dolari tova chte e ...VERVAITE MI

Коментар

• Eur/Usd

trend za ribki v 17 akvariuma se spuka

Коментар

• Eur/Usd

колега, точно на американците им требва слаб долар и ще ти кажа една от причините, та огромният търговски дефицит кара най-богатата държава в света да заема почти 2 млрд. долара от чужбина, което е един от факторите за спадането на курса на долара!

Коментар

Working...
                                X