IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

Daywalker,
    съжалявам ако съм те засегнал
    явно и двамата за момента сме мислили по един и същ начин,
    губеш за съжаление
    Успех

Коментар

• eur/usd

mario, tova 4e sym zael poziciq kato nqkoi drug, ne ozna4ava 4e slu6am nego, to tolkova mneniq i analizatori ima 4e.... vse s nqkoi ste se zastypq : ) ve4e pove4e ot godina sym na real account, v na4aloto vqrno 4e dosta se vlieqh ot 4ujdi mneniq, az i sega gi slu6am i uvajavam, no ne mi pre4i 4esto da vlizam na protivopolojnata poziciq, makar i 4esto da gre6a. vse pak 4ovek se u4i ot gre6kite si. Oste nesto mnogo vajno!!!! - nikoga nikoi ne sym obvinil 4e me e podvel, kakto pravqt tuka mnogo hora, koito e ot qsno po-qsno 4e nqma da se zadyrjat na tozi pazar. principite na tozi pazar sa qsni - zalagame na veroqtnosti i nikoi ne poznava 100 % : )

Коментар

• eur/usd

Здравейте, сега сядам пред компютъра и гледам че имам още 6 пипса до целта(1.2600), в този случаи мисля да преместя стопа и да оставя печалбата да расте!
        Успех

Коментар

• eur/usd

Daywalker,
          аз пак скъсих,но това не значи,че трябва да ме слушаш
          и следваш.Без да ми се сърдиш-трябва да имаш собствено мнение
          тактика и стратегия на игра.
          ТОВА Е САМО МОЕ ВИЖДАНЕ С КОЕТО НЕ АНГАЖИРАМ НИКОЙ!!
          Успех

Коментар

• eur/usd

Петър,
            Най големия песимист сред всички реалисти
            така се определям,абсолютно невярващ
            Казах,че пробвам и трупам опит
            и както си забелязал си имам мое виждане,
            което не се влияе от други.
            Все пак Благодаря за съвета.
            Успех

Коментар

• eur/usd

mario, skalpovete ni ne minaha ne obi4am kato mi zapo4va taka denq. a sled lo6a sdelka pri lipsa na novini - po4ivam. vqrno taka iztyrvam dosta reversi, no to samo tova da mi be6e problema. ami ste prodyljavame da trupame opit.....

Коментар

• eur/usd

mario - а какво четеш ? И защо смяташ че това което четеш е абсолютно вярно?
                Това ми звучи като изказване - "Във вестника го пише"
                Не се заяждам , а те провокирам да помислиш.
                Това за което аз ти писах(15мин - 1мин) е КЛАСИКА - Елиът
                Успех на всички Спекуланти

Коментар

• bnight

bnight, за в бъдеще, ако правиш грешки, прави ги със съседни бутони на клавиатурата, защото със твоите в момента не 17, а и 7 години не би трябвало да имаш.

Коментар

• eur/usd

Петър,
                    това което чета ми казва където играя там и да гледам
                    MitkoZ,за момента не мога да ти кажа нищо,зашото не я наблюдавам.
                    Гледай на големи към малки и сам преценяй,не слушай никой
                    сам оформяй мнението си според анализа който си правиш.
                    Поздрави и успех

Коментар

• bnight

наблудаващ ако не си ми чел постовете нямам нищо общо с онзи стар познат ас съм наистина на 17 ако искащ ще ти пратя снимка. И CV ако искащ де.
                      http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• bnight

Не се престаравай да пишеш с грешки - прекалено очевидно е, че това е нов ник на стар познат, който се маскира ...
                        Успех в търговията :-)

Коментар

• eur/usd

не учаквам ново връщане до 1,2530 силно съмнително е при този не уверен пазар. учакванията са ми 1,2590 при сякакви полужения днес ще видим това ниво. доларът е силно расклатен и няма какво да спре еврото поне според мен играта ми е bay 1,2550 s/l 1,2535 t/p 1,2590 най-после залойих на еврото и след няколкото неуспешни къси позиции сега нещата ще се стабилизират при мен. Успешен ден на всички.
                          http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• eur/usd

не учаквам ново връщане до 1,2530 силно съмнително е при този не уверен пазар. учакванията са ми 1,2590 при сякакви полужения днес ще видим това ниво. доларът е силно расклатен и няма какво да спре еврото поне според мен играта ми е bay 1,2550 s/l 1,2535 t/p 1,2590 най-после залойих на еврото и след няколкото неуспешни къси позиции сега нещата ще се стабилизират при мен. Успешен ден на всички.

Коментар

• eur/usd

taka normalno poglednato sled probiva na 2550 bi trqbvalo da testvame 26 - teoreti4no. no vijdam i podozreniqta na Petyr 4e tova ste stane tolkova ednoposo4no az mislq 4e ima golqma veroqtnost za fal6iv probiv, kakto 4esto stava v srqda i da obyrnem platnata. ako ne silno to pone za 40 pipsa i tam koito iska da slaga stopove na 0-ta, koito iska da 4aka po-golemi profiti
                              aide vlizam az edin short ot 2562 sas stop na 2585

Коментар

• eur/usd

mario - щом искаш да скалпираш гледай 15мин за инфо и търгувай по тик или 1мин.-резултатът ще е повече от впечатляващ - ВЕРВАЙ МИ :-)

Коментар

Working...
                                X