IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

Затворих дългите eur/usd на 1.2563 и ще купувам отново около 1.2530
    Затворих дългите кабели на 1.8077 и ще следя пазара за нови покупки от 1.8020/30
    Успех на всички Спекуланти

Коментар

• eur/usd

Благодаря Петър,
      Играя на 15мин.,сам разбираш колко кратко
      само скалпирама и това си е мое виждане.
      Като цяло,знаеш каква дългосрочна прогноза дадох,но
      сега се уча на нови тактики,засега успешно
      не го приемай като хвалба-нямам затворена на минус.
      Вярно е че взимам по малко,но играя с малко(хазарта нещо не ме влече,а и нямам нужната
      увереност,все още)и трупам опит.
      Докато ти пишех и затворих = -13п
      първи -,но съм дисциплиниран
      Успех

Коментар

• eur/usd

Здравейте и успех на всички!
        Искам само да споделя, че според мен USD/CAD си намери дъно на 1.2490 смятам да удължавам от 1.2500-1.2520, ако има още едно връщане дотам, естествено.
        Марио, искам да те питам нещо за GBP/JPY - нали ти я беше изанализирал успешно. Дали мога да се надявам на едно възходящо движение от 3-4 фигури - от 134.5 до 199.5?

Коментар

• eur/usd

Moje li niakoi da mi kaje kato ot PK95 sa mi spriali pozicia s 6 min po kysno na syvsem drug kurs s 11 pip po
          malyk i kato imat da mi davat oste 8 $ ot druga greshka koiato sa priznali dobavaiki tezi osem dolara sumata mi stiga da preodoleia propadaneto na kursa i tazi pozicia stava aktivna (nepravilno sprana) i ve4e me vla4at 1 mesec i izmisliat opravdaia kym kogo da se obyrna za da gi sankcionirat

Коментар

• eur/usd

mario - не бих искал да ти се бъркам но по-добре обърни платната със 150% от сегашната ти къса позиция - вероятността да оправиш евентуална загуба и да реалираш печалба е около 75% по-голяма

Коментар

• ИНФО

2004-10-20 07:31:19 GMT
              [41963] Доска ордеров
              EURO
              Ордера на покупку: 1.2475/80 и 1.2450
              Ордера на продажу: 1.2525/30 и 1.2550
              YEN
              Ордера на покупку: 108.25/30 и 108.00
              Ордера на продажу: 108.75/109.00, а также опционный барьер на 109.50

STERLING
              Ордера на покупку: 1.8000
              Ордера на продажу: 1.8180

Коментар

• eur/usd

Здравей Петър,
                засега без стоп-зная какво ще кажеш,недей.
                Имам го в главата си и ако видя нивото-затварям.
                Добре си го преценилстопа 13п
                Успех

Коментар

• eur/usd

mario - а СТОП къде си сложил..Щом гониш 20 пипса, то стопа трябва да ти мах. 10-15
                  Аз съм дълъг от 1.2518 и стопа вече ми е на 1.2533, а кабела ме правии много щастлив и доволен
                  За днес таргет EUR/USD - 1.2560/70, следващ 1.2630/40 за GBP/USD - 1.8070/80, следващ 1.8130/50

Коментар

• eur/usd

bertram,
                    сега е момента за скалпове
                    тази седмица само това правя
                    сега пак скъсих от 1.2547 цел поне 20п.
                    Това е лично мое мнение с което не ангажирам никой!!
                    Поздрави и успех

Коментар

• eur/usd

zdraveite,
                      berh tova eur/usd kak se pune. izbi ribata.
                      loshoto e 4e cacite produlzavame da go prodavame 100%
                      http://akmeter.akmos.ru/lots.php?src...9999&sb=9999FF

oburshtaneto shte doide ...kogato po4nem da go kupuvame.

pozdravi i uspeh na vsi4ki
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• ДЕЛТА ТАРИКАТИ

eltastock ne pe4eliat kogato ti si gubi6 parite. Za tqx e po dobre da pe4eli6 i da igrae6 s tqx kolkoto se moje po dalgo za6toto pri vsqka tvoq sdelka te pe4elqt nezavismo dali e pe4eliv6a ili gube6ta. Prosto ne demoto propuskat mnogo ne6ta koito ne mogat da si pozvolqt da napravqt na realnata ti smetka. Za6toto nali se se6ata6 4e ako si slojil stop i ne ti go izpalnqt moje6 da tarsi6 otgovornost ot tqx vse pak stava vapros za realni pari4ki mladej.
                        Iaz imam realna i demo smetka i ti kazvam 4e na realnata ako ne mi izpalnqt ne6to ot tova koeto sam zadal 6te stane golqm skandal. Uspex i ne se kosi naprazno. Ako si dobra 6te pe4eli6

Коментар

• ДЕЛТА ТАРИКАТИ

ПРОСТО НЕ МОГА ДА НЕ СПОДЕЛЯ ТОВА!!!
                          ПОРЕДНАТА СМЕХОРИЯ НА ТЕЗИ МИЗЕРНИЦИ ОТ ДЕЛТАСТОК!!!
                          4ЕТЕТЕ И САМИ ПРЕЦЕНЕТЕ - ИМАМ И РЕАЛНА, И ДЕМО СМЕТКА В ТОЗИ ПСЕВДО-ПОСРЕДНИК< КАТО И НА ДВЕТЕ СЪМ СЛОЖИЛ СТОП-ОРДЕРИ НА ПОЛОВИНАТА ПОЗИЦИЯ НА 1.2485. НАЙ-НИСКАТА ИМ КОТИРОВКА Е 1.2486. СЕГА ПОЗНАЙТЕ НА КОЯ СМЕТКА СА МИ ИЗПЪЛНИЛИ ОРДЕРА И НА КОЯ - НЕ!!! ЕЛЕМЕНТАРНО УОТСЪН - НА РЕАЛНАТА! ЧЕ НАЛИ ПО ТОЗИ НАЧИН АЗ СИ ГУБЯ ПАРИТЕ, А ТЕ ГИ ПЕЧЕЛЯТ! ДОКАТО НА ДЕМОТО МИ НЯМА СМИСЪЛ ДА МЕ ЛЪЖАТ - ЧЕ НАЛИ ТРЯБВА ДА МЕ ЗАРИБЯТ, А ТОВА НЕ СТАВА С МОШЕНИЧЕСТВО НА ДРЕБНО!
                          ЗАЩО, БЕ ХОРА, ЗАЩО? ЗАЩО СЕ ПРАВИТЕ НА ЛУДИ И ЛЪЖЕТЕ ХОРАТА! ИСКАМ ДА МИ ОТГОВОРИТЕ ТУКА, ЗАЩОТО ТОЗИ ФОРУМ Е МНОГО ПО-ПОСЕЩАВАН ОТ ВАШИЯ И ЗАЩОТО ЗНАМ ЧЕ ГО ЧЕТЕТЕ И ВИЕ! ЩЕ ГО ПОСТВАМ ТОВА ПИСМО ВСЕКИ ДЕН ПО 2 ПЪТИ, ДОКАТО НЕ МИ ОТГОВОРИТЕ! АКО ПЪК НЕ МИ ОТГОВОРИТЕ, ТО СТАВА ЯСНО ЗА КАКВО СТАВА НА ВЪПРОС! НИЩО, ПОНЕ ВСИЧКИ ЩЕ ВИ РАЗБЕРАТ ЩО ЗА МОШЕНИЦИ СТЕ!
                          БЯГАЙ, НАРОДЕ, БЯГАЙ ОТ ТЯХ, АКО МОЖЕ В ЧУЖБИНА НАЙ-ДОБРЕ СИ ОТКРИЙТЕ СМЕТКА!

Коментар

• eur/usd

Добро утро и успех на всички.

Коментар

• eur/usd

определено да от тук нататъка не виждам какво ще спре еврото за 1,26 тази седмица. И колкото по рано го усазная толкова по добре.
                              http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• eur/usd

dobro utro i uspeh na vsichki ) dali shte sme svideteli na porednoto dejavu ??? nikoy li ne e zapochnal dnes da targuva ))

Коментар

Working...
                                X