IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• CAD

тоя канадец никаква корекцийка май не е правил до сега а ?РРР

Коментар

• EUR/USD 1.30

Факторите са много... един от тях е че скъпото евро действа антиинфлационно, така се омекотява ефектът от високата цена на петрола върху еврозоната. Вероятното ниво на толериране от страна на ECB ще е до 1.3500, намеса може да очакваме при минаване над него и достигане 1.4000

Коментар

• CAD

тоя канадец никаква корекцийка май не е правил до сега а ?РРР

Коментар

• CAD

Дълги канадци от 1.1925
          In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• EUR/USD 1.30

Петър

аз играя с/у тренда на usd/chf
            Марджина ми ще издържи до 1.10 с 4 добавки , но се съмнявам да достигнем тези нива
            Еврото е нагоре поне до 1.35 спрямо долара, но usd/chf на тези нива няма да издържи дълго!

Сори!!!11111 дал съм cut не copy

Коментар

• EUR/USD 1.30

SPEKO 1.35 e na 3 dni targovia ot tuk .........i edvali do tam 6te spre a usd/chf ima rezon da ne vidim niva pod 1.10..................
              prosto na d 1.30 ne6tata 6te se uskoriat zna4itelno

Коментар

• EUR/USD 1.30

Петър

аз играя с/у тренда на usd/chf
                Марджина ми ще издържи до 1.10 с 4 добавки , но се съмнявам да достигнем тези нива
                Еврото е нагоре поне до 1.35 спрямо долара, но на тези нива няма да издържи дълго!

Коментар

• EUR/USD 1.30

Това щурмуване на 1.30 ми прилича на щурма на Шипка....СТИГНЕ ДО ГОРЕ...АИДЕ ПАК НАДОЛУ

оБАЧЕ СЕРИОЗНО....Преди да видим 1.3020 мисля че ще слезем до 1.2850

Коментар

• EUR/USD 1.30

speko to da ne zavisi ot PETAR e gati vaprosite zadavate ?!?!?
                    i kvo PETAR kazava 4e 6te hodi ..............i ne otiva i utre e kofa s rugatni po negov adres.............
                    pitaite malko po korektni vaprosi
                    nali vigda6 na grafikata kakvo tapkane na edno mesto e..... a osven tova patia kam 1.35 moge i da mine prez korekcia pod 1.29 taka 4e .......................osven tova petar otdavna kaza 4e 6te vidim ceni kam 1.35
                    az ako znam 4e ot tuk direktno tragva kam 1.30 imam sigurni 30 pipsa nali 6te vlezna sas 10000000000000000.................0000000 eur na dalgi .nali me razbira6

Коментар

• EUR/USD 1.30

От 30мин. се опитвх да пусна последният си пост но .... сървъри....

Коментар

• EUR/USD 1.30

SPEKO - не е изключено но е малко вероятно(поне за мен)
                        Най-вероятно да имаме пробив в четвъртък или петък, но това е божа работа (и на маркетмейкърите)
                        Но трендът остава без промяна - таргет 1.3030 , следващ 1.32++
                        Успех на всички Спекуланти

Новичък - нали си стискаш още късите евра ? И нали не си забравил за СТОП ?

Коментар

• Коментар

• EUR/USD 1.30

как ще коментирате това ?

Коментар

• EUR/USD 1.30

Unanimity appears to be the biggest danger to the EUR with everyman and his dog
                              forecasting an inevitable further rally. Be afraid. Be very afraid

Коментар

• EUR/USD

Hajde kakvo mislite che izdyrji li diamanta?

Коментар

Working...
                                X