If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
tova za varhovete go zabravi - vremeto ne e tova koeto beche
Коментар
Jackson
kukuvicata
Boban, данните на US правителството показаха намаляване на дефицита по текуща сметка с близо 2 милиарда $ август-септември! Ако си мислиш че $50 милиарда дефицит не е тревожна сума за Америка.....?! Ако американците продължават да купуват чужди стоки по-бързо отколкото американския бизнес продава своите стоки, изтичането на долари ще е огромно!
chikago pozicizte e pravilna stopa e bez znachenie kade ste e na 1,3005 na 1,3030 ili na 1,3060 vse edno ako tragne nagore ste zamine - celite sa dalgosrochni a vremeto e nespokoino t.e idealno za dnevna targovia bez da mardach ot pc -to
IWO Не знам за теб,обаче аз от тоя пазар сам се парил доста...Искам да се предпазя от твардения дали ще е нагоре или надолу.От моя все още скромен опит сам забелязал обаче едно.....варховете много трудно се пробиват и биват заменяни с нови
Boban1, и аз съм на това мнение. Сигурно ще мине 1.30-31 за много кратко, но това ще му е. Както се вижда през последните дни, всичко е негативен сантимент. Както и да ги гледаш, данните от САЩ са константно по-добри от Европейските. Пък и идват празниците - Thanksgiving, Christmass, New Year - шопарчетата ще се скъсат от пазаруване и резултатите от последното тримесечие ще са силни. Unemployment claims ще паднат главоломно, поне през Декември, когато само UPS, FEDEX и Airborne/DHL вече казаха че ще наемат над 50 000 временни работници, да не говорим за магазините.
Цената на горивата е висока, но аз пак плащам (в пъти) по-малко, отколкото например Англичаните и Французите за бензин и отопление. Виж, след средата на Януари положението сигурно ще се промени, но това е вече друг въпрос и е твърде далече да го мислим отсега.
Така ги виждам аз нещата.
In the state of nature profit is the measure of right.
zasto ste probie li - otgovora e zastototo takova e estestvoto na pazara -ne tarsi prichini v cifri , razsagdenia ,misli -priemi che taka e ustroen sveta i se vazpolzvai ot tova vmesto da se opitvach da tarsich obiasnenie
Jakson......Аиде понамали малко.....1.40...малко ми звучи доста далечно
За тези които са по-отдавна тук....Сигурно си спомняте колко далго двоиката се бори с ниво 1.1840-60..доста неуспешни опити имаше,,,в следствие на което падна с 10 фигури....После нивото 1.2940..не можа да го пробие ...оттам мисля 5 фигури надолу...после нов щурм...неуспешен...12 фигури надолу
Защо мислите че толкова лесно ще мине през 1.30-31
komentar :1 pazi si pantalona da ne ti go vzemat :2 probiva na 1.3005 ste e istinski i goliam 3 .pecheli sas stopove v dvete posoki za nadolo na 1.3005 reverse
Коментар