IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• gap

На котировките на Делтата се появи малко гапче

Коментар

• КОКО стига се надува и обижда форума, бре

BOKO uvajavam mnenieto ti i mnogo shte se radvam da se zapoznaem li4no s teb - daje darja pishi mi molia te na ak@netbg.com da si napravim edna sreshta

Коментар

• Моля ви за помощ

Прочетох три книги за Форекс и не останах удовлетворен от знанията, които получих.
        Може ли да ми кажете поне три книги, които са ви помогнали на вас и които цените най много.

Благодаря Ви!

Коментар

• До XYZ

Аз нали ти казах да не се напъваш, бе душа.
          С тъз проста тиква вместо кратуна, кво може да измислиш.

Я по добре ходи се измазни на идолите си, може да ти подскажат, какво и как да го кажеш.

tedi, видя ли до къде доведе поведението ти да наричаш инакомислещите "боклуци"
          Надявам се да си доволен.

Коментар

• Zdraveite

imam slednoto zapitvane za6oto az sam proxojda6 broker i pretarpiax ve4e prili4ni zagobi ot gonene na korekci i ve4e mislia da tragvam po trenda no pak ne sem sigoren dali pak ne e kasno makar i da mislia 4e sme nagore
            Bixte li bili taka lubezni ako niakoi ina jelanie i e zapoznat da si iskaje mnenieto po vaprosa Mesi

Коментар

• КОКО стига се надува и обижда форума, бре

Опитите ти да се оправдаваш сега са безсмислени.
              Ти НЕ ЗА ПЪРВИ ПЪТ си позволяваш да обиждаш този форум, а по този начин подценяваш всички негови членове.
              Още с идването си започна да ни викаш по другите места, където вече бяхме ходили, ама ти отде да знаеш. КЪСНО СИ СИ ОТВОРИЛ ОЧИТЕ.
              Подцени ни, а този форум определено си има висока цена и годините на съществуването му са доказали това.

КОЙ СИ ТИ, ЧЕ ДА НАРИЧАШ ФОРУМА ЧАТ ?!
              КОЙ СИ ТИ, ЧЕ ДА НАРИЧАШ ФОРУМА ПО-МАЛКО КОНСТРУКТИВЕН ОТ ДРУГИТЕ ФОРУМИ ДЕТО ТИ ДРАСКАШ ?!
              КОЙ СИ ТИ, ЧЕ ДА ДАВАШ ОЦЕНКА ОТНОСНО ПОЗНАНИЯТА НА ВСИЧКИ КАТО ЦЯЛО ?!

Форума е надживял, всички, които в един момент са се разочаровали от него и е продължил да съществува!
              Ще надживее и теб!

И аз имах някога един "приятел" - СЕЛСКИ ТАРИКАТ, който в опита си да забогатее и скрие (без да знам защо) селския си произход, се опитваше ДА СЕ ПРАВИ НА ПРИЯТЕЛ И СЪЗДАВА КОНТАКТИ с всички, които му се стореха полезни. Беше една МАЗНА И ПОДЛА ДУШИЧКА и много скоро всички разбраха що за човек е. Нямаше никакъв талант и се опитваше да живее използвайки качествата на неговите "добри приятелi", както обичаше да ги нарича нежно. Вземаше инфо от едни и подхвърляше малко от него на други и така нататък и така нататък. До момента, в който всички не му теглиха шута и той изчезна яко дим. Повече не го видях.

Тази история си я спомням всеки път като те видя насам. Много ама много ми напомняш на него. Не знам защо, ама тъй го чувствам. Прощавай ако бъркам за теб. Времето ще покаже, но жалкото ти парадиране с някой "дреболии", които твърдиш, че имаш, правиш и въобще, в мен зсега предизвиква само ...

Поживем увидем.

Коментар

• За живота, вселената и всичко останало

pishi mi na icq 223429213 da ti dam mobiala da se razberem v ponedelnik zashtoto imam sreshti celia den i posle otprashvam kam varna za sedmica pone

Коментар

Ок, да се чуем тогава, ако имаш желание разбира се

Коментар

Da no v momenta ne sam tam shte bada v vtornik

Коментар

KOKO, искам да си поговорим относно експерта, да го опсъдим на кафе утре?! Нали си от София

Коментар

• Do pedi

Дълго мислих какво да ти напиша, но ще бъда кратък...: ЯЖ МУ ГЛАВАТА БЕ ПЕДАЛ ГЪРБАВ!!!

Да ме извинят всички останали, но с такива екзимпляри според мен това е единственият начин за "общуване"

Успешна търговия и по-малко простотия!

Коментар

KOKO - ставаше въпрос за РЕДОВНИ неща. За такива мерцедеси за които ми споменаваш не се и съмнявам че има. За хакване на софтуеър - също.Самият аз преди 7г. платих на едни хакери да хакнат най-добрият за времето си софтуеър със графики и котировки в реално време след Ройтерс и Телерейт.
                          Казваше се Инфотекса - швейцарски и на неговата основа после се създадоха и Саксо и Нетдания и Метата.
                          Но смятам , че който иска да хаква ще го направи сам и без мнението и съвет за помощ от тук присъстващите, нали :-) ????
                          Успешна седмица на всички Спекуланти

Коментар

• Do tedi

tedi като четох сиганина, пишейки за колегите, които не вдявът нищо от Форекс, а само се мазнят на "пророците на деня" не знам защо ама си мислех точно за теб.

Ти как мислиш, дали наричайки друг член на форума "боклук", се чувстваш по-малък боклук от него.

Коментар

• ZA BUTHC+SHIPANSKI

BUTHC+SHIPANSKI ,знам че има много програми ,само че те са или платени,или изкарват котировките с по 15-20минути закъснение-става въпрос за котировки и графики на фондови пазари,а не за форекса.

Ако ти знаеш някоя или някои програми свободно и да котират и показват графики в релно
                              време и без нито секунда закъснение-ще ти бъда много благодарен,ако ми изпратиш линк или
                              начин,по който да се сдобия с такава.
                              И за да не пълним форума-меила ми е:nikitrdulgerov@abv.bg:ICQ-304292346.

Коментар

p.k. Patevoditeliat e velika kniga i niamah za cel da obidia nikoi osven tezi koito vmesto da davat mnenie se praviat na psihoanalitici na drugi. Znaete li balgarite moje zaradi turskoto robstvo ili kakto e moderno da se kazva osmansko prisastvie sme edinstvenite hora koito vav folklora si sazdavame za ideal hitar petar - toest dreben beden tarikat i tova ni e problema.
                                Mnogo se otnesoh ako niakoi se interisuva moje da pogledne tova
                                http://golohoro.hit.bg/alea%20iacta%20est.zip

Коментар

Working...
                                X