IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Благодаря ти Марио

Аз искренно ти благодаря!
    Първата не съм я чел.
    На какъв език я имаш.

Коментар

• Благодаря ти Марио

Галицин,
      Явно е -не съм прочел.
      Отговорил съм на всеки,който ми е писал.
      Съжалявам,но понякога нямам време да чета стари постове.
      Не се правете на девици,като видете,че съм онлайн-питайте,а и майла ми е виден-винаги съм насреща.

Бих помогнал на всеки,стига да мога.
      Успех
      Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• Благодаря ти Марио

Благодаря ти Марио!
        Най-после отговори на въпросите, за които те помолих за помощ преди два месеца.

Явно е имало полза от събитията последните два дни.

Коментар

• КОКО

Разбирам те, че си ядосан. Не е лесно да видиш как довчерашните балъци, започват да надушват истинската ти природа. Разбирам те.

Аз не искам да ми отговаряш на МАЙЛА понеже въпросите са принципни и касаят форума и всички негови членове. Отговаряй тук, понеже ти си позволи да пишеш това публично.

Що се отнася до вече явните ти заплахи още сега си правя снимка на твоите отговори и при нужда не ще се поколебая да я използвам за повдигане на обвинение. Като си мъж ще те видим колко струваш пред закона. Аз ти казах - не знаеш с кого си имаш работа. Ние не сме от село, аркадаш.

Искаш да се запознаем. Скоро ще имаш удоволствието.

А ти си помисли добре и дай достоен отговор на въпросите, оредизвикани от теб самия.

КОЙ СИ ТИ, ЧЕ ДА НАРИЧАШ ФОРУМА ЧАТ ?!
          КОЙ СИ ТИ, ЧЕ ДА НАРИЧАШ ФОРУМА ПО-МАЛКО КОНСТРУКТИВЕН ОТ ДРУГИТЕ ФОРУМИ ДЕТО ТИ ДРАСКАШ ?!
          КОЙ СИ ТИ, ЧЕ ДА ДАВАШ ОЦЕНКА ОТНОСНО ПОЗНАНИЯТА НА ВСИЧКИ КАТО ЦЯЛО ?!

Коментар

• Моля ви за помощ

Петър Димитров,
            Ето с какво започнах аз:
            Джон Мърфи-Технически анализ на фючърсните пазари
            Стив Нисон-Японски свещи
            Д-р Бил Уилямс-Експертни методи за максимизация на печалбата.
            Глен Нийли-Майсторството на анализа на вълните на Елиът.
            Всичко това и още много-на адрес: http://free.data.bg/barakov/
            и на : http://kaloiqn.data.bg/.

Дано това Ви помогне.
            Успех
            Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• КОКО

Pusnah pora4ki za malko sam kas v evro dolar posle obrashtam
              BOKO shte ti otgovoria na vsi4ki tia vaprosi na maila zashtoto ne iskam tova da se prevrashta v chat a ako si maj i shte se vidim no mai te e strah mom4ence
              Uspeshna sedmica na vsi4ki

Коментар

• eur/usd

Кажете накъде ще е тази вечер нагоре или надолу, аз искам нагоре, а Вие?

Коментар

• eur/usd

Кажете накъде ще е тази вечер нагоре или надолу, аз искам нагоре, а Вие?

Коментар

• eur/usd

30 pipsa sa si 30 pipsa leka nosht i umnata

Коментар

• КОКО

Започна явно да си изпускаш нервите и говориш неща, за които скоро дълбоко ще съжаляваш.
                      Хайде не мие се прави на голямото борче и обиден тарикат, а отговори на въпросите, които ти зададох.

КОЙ СИ ТИ, ЧЕ ДА НАРИЧАШ ФОРУМА ПО-МАЛКО КОНСТРУКТИВЕН ОТ ДРУГИТЕ ФОРУМИ ДЕТО ТИ ДРАСКАШ ?!
                      КОЙ СИ ТИ, ЧЕ ДА ДАВАШ ОЦЕНКА ОТНОСНО ПОЗНАНИЯТА НА ВСИЧКИ КАТО ЦЯЛО ?!

Коментар

• BOKO

Iskam da se vidim ne da te zaribiavam a da vidia dali shte posmeesh da kajesh v liceto mi obidite koito izreche taka che ne se krii zad anonimnosta na jaboka boko a izlez ot blatoto ako si maj razbira se

Коментар

• gap

niama da stane gap tazi sedmica mai
                          BOKO naistina darja da se vidim molia te pishi mi zashtoto samo puskam dve pora4ki i iz4ezvam na kupon

Коментар

• КОКО стига се надува и обижда форума, бре

А сега искаш и срещи да си уреждаме. Ти откога ми стана началник?
                            И мен ле ще ме зарибяваш?

Аз ти казах, че се вземаш много на сериозно, ама нещо си объркъл мястото.

Ти отговори на трите въпроса, които ти зададох

КОЙ СИ ТИ, ЧЕ ДА ДАВАШ ОЦЕНКА ОТНОСНО ПОЗНАНИЯТА НА ВСИЧКИ КАТО ЦЯЛО ?! ,

пък за среща, може да ме намериш всяка вечер тук в любимия ми форум. Поне докато не си променя мнението за теб, което за сега е негативно. Дължи се изцяло на теб.

Коментар

• книжки

какво си чел до сега?

Коментар

• gap

maj shte vzemem nekoi lev ot gapcheto abe kakvi sa pak tezi gluposti ot sorta koi e po-po-naj...q vseki da si gleda smetkata i taka za korekciite ili trendovete-vnimavai kyde i zashto vlizash i VINAGI si slagai stop...

Коментар

Working...
                                X