If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Най-трудно се правят прогнози в краткосрочен период - в далечен период е лесно, всичко е ясно
Аз за момента съм зле с едни къси кабели от 1.9294, но добре че бях сложил един хедж ордер за покупка на евро от 1.3319 Лошото е че ги затворих на 1.3432 и за сега съм на "течение" с кабела.
Имам и едни дълги паунд/суиси от 1.2120 със къси паунд/канадски гъски та за момента съм хеджиран поне там.Кабела ще го продам отново на 1.95 ако го видим.
Успех на всички спекуланти и приятен уикенд от мен.
pi4ove,tuk ima dosta klasni igra4i ne izklu4vam Petar ,makar 4e ne vednaj sam ial darvoto na negovite prognozi,o6e mi darji vlaga negovia o4akvan probiv na 1.29 ,ama v na4aloto na godinata ,kogato pri fakta za vidimo prekupen pazar i 4e deviatkite pri godi6en trend po4ti nikoga ne mogat da badat probiti ot raz toi ni nabutva6e da kup. evra .Ne mu se vrazvam ve4e no za edno e prav 1.45 6te go vidim ,jalko 4e kogato vliazoh s 200K na 1.0531 tozi forum go niama6e.Ta misalta mi e kam KOKO ,to 4e 1.39 6te stane e jasno ,tova ne misli6 li 4e moje da ni varne do 1.19 ili tova si e jiva utopia.
Коментар