IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• market

ако подбараш някоя японка...

Коментар

• market

pi4ove, dali v ponedelnik 6te imame japonsko utro ili o6te e rano ,kak vi se struva.

Коментар

• market

Sled 8 do 10 posledovatelni high mnogo e veroiatno pribirane na pechalbi do 23.6% -38.2%. Uspeh na vsichki prez sledvastata sedmica.

Коментар

• е/s

останах далаг с 10% от акоунта - ако трагне да прави корекция влизам с 90 % надоло

Коментар

• EUR

iwo, dosta si naporist no ne zabraviai 4e tezi koito sa posadili toba darvo na koeto si sednal moje i da go otsekat ,i ne zabraviai Bateto AIN6TAIN pri dvijenie s golioma skorost izkriviavaniata sa golemi ,ot tuk da ne tar4im iako nadolu.

Коментар

• е/s

Много се радвам че и последната ми седмична прогноза се изпълни. Петър когато се видяхме ти казах че това ще стане - жалко че си в другата посока но и на мен ми се е случвало и то често
              Успех

Коментар

• е/s

дали ще продават гвоздеи - ами те и сега не продават-просто американците сте са малко по бедни

Коментар

• EUR

коко - номера на този пазар е да изтискаш и последния цент -ещо не вечер

Коментар

• EUR

Днес направих невероятна лечалба. Затварям второто си дълго евро с 127п печалба и затварям дълъг ауд с 70п печалба - общо за деня след затваряне на всички позиции 312п печалба или за сведение над 5к печалба
                    Успехи
                    Иво извини ме че ти казах за цел на еврото 1.3495 но нямам нерви да чакам а между другото смятам да скъся от 1.35 ако го видим
                    Успех

Коментар

• е/д

iwo - тепърва ще има да виждаш все по-интересни неща.Това все още нищо не е!

Коментар

• е/s

neka da si predtavim 1.45 kvo 6te stane s evroto dali 6te prodadat i gvozei v Us.Za da go vidim triabva da sleze pone do 1.23,a nomera s terora 6te se izprazni v sriada.

Коментар

• е/д

това е трагедия :

Five explosions hit Madrid at Friday evening rush hour

Коментар

• е/д

маи ще добавя малко кам далгата -петре забрави за гапове - (синдром на замразналото пиле - и аз сам го имал

Коментар

• EUR

това че америка духа супата а и паричната и единица заедно с нея - не значи нищо -просто света се развива

Коментар

• EUR

адаш стига с тая американска политика - кокошката не може да снася Яица а казва че не иска - както виждате нито дефецит , нито работа , нито развитие -НЕ мога да разбера зашо сте толкова убедени в глупостта на пропагандата

Коментар

Working...
                                X