If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Марио аз на няколко човека казах по кюто но направих добри профити на евро иена ако искаш влез в www.moneytec.com още малко ще сме в чата а иначе виж как вървяха идеите на sell eur/usd форума ако не си регистриран ползвай една от моите регистрации име - owner парола - an66gel
Преди 5 минути включих платформата към Meta Quotes , работи перфектно . Отново поиска ъпдейт. Няма нищо специфично при инсталацията и регването. Нямам обяснение защо не можоте да се вържете.
Не знам къде е причината но токущо изтеглих 4 на тоя комп и пак не иска да работи към metaquotes може грешката да е при мен но го изтеглих от тях и не работи на техния сървър. Марио при руснаците бачка пробвай там. Не знам кой е тоя К и какъв е но там не работи а не съм бос с компютрите.
Марио, доколкото знам , стс вече имат платформата. Но засега четворката се тества само на демо. При мен почти всеки ден се ъпдейтва . Иначе, аз се кънектнах към сървара на Meta Quotes. Ето ти и линка http://www.metaquotes.net/
Успех !
Коментар