Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Kabel
Az go vigdam po sashtiq na4in, no pove4e nqma da go igraq. V Petak mi skasa nervite, a predi6niqt Petyk se nabutah 4k na nego - parvata mi krupna zaguba ot 6-7 meseca nasam.
Lubimec mi e Franka, koito po4ti ne puskam, a v Petak otvorih kasa v E/$ ot 1.32 i smqtam da q darga pone do 1.29, s dobavqniq po patq.
Good LuckIn the state of nature profit is the measure of right.
Коментар
-
Dobro utro
Mario, izkarah go s malka pe4alba, no posle si izqdoh ushite. Ako go bqh zadyrval shtqh da sym s okolo $7k pe4alba za Petak. Kakto i da e, za sedmicata sym dobre.
Bnight, barkash me s nqkoj, ne sam izkarval nikoga CFA. Imam Bachelor degree za International Relations and Economics i sega se trudq za PhD.
Sorry za latinicata, no na tozi computer nqmam kirilicaIn the state of nature profit is the measure of right.
Коментар
-
Dobro utro
Mario ne 4e ne6to no na men tozi sait ne mi se otvarq bi li obesnl to4no kade e problema v smisal kade e tvoq problem 4e ne6to ne razbrah.http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
novichyk
Dobro utro
Mersi Mario , Uspeh i na teb . Jyltite poslednite 2-3 sesii prodavaha cabel i kupuvaha dolar kato obezumeli . Kursa za sesiata padashe s nad 100 pipsa . Mislia da ne chakam vtornik , ponedelnik shte ima goliama lapachka spored men)
Коментар
-
Dobro utro
PPP da tezi sa kotirovkite koito vijdam i as.)))) Iskam da te pitam ne6to ponege ti kaza 4e si vzel CFA nali kakvo trqbva da se napravi i moge li da dade6 nqkoi sait s primerni testove za tozi sertifikat Za6toto se zainteresovah i mislq 4e edin takyv sertifikat 6te mi e dosta polezen. Ako ne ti pre4i molq te dai malko pove4e info otnosno ceni na ispita i taka na tatyka.
http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
novichyk
Dobro utro
Ami v Deltastock go vidiah GBP/USD - 1.9268 , snoshti 1.9150 . Dobre che niamam otvoreni pozicii , ako pazara otvori ot tezi niva mislia da prodam s 5% ot akaunta
Коментар
Коментар