IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• do supertrader

Не ти трябва ФлексТайп, отиди тук и ще ме благославяш докато си жив

http://injinera.bgplus.com/wxp/xp_bul2.htm
    In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Do Марио

Наистина не я знаех Марио и се засегнах ..но човек се учи..))Вече ще сьм наясно .Мерси !

Коментар

• do supertrader

Supertrader,виж ми майла,ако желаеш-драсни,ще ти пратя flextype.
        Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• do supertrader

Padnali sa cenite - taka li da go razbiram.Kazvash dobre e dase izchaka..Zashtoto ima edno drygo stanovishte che oshte ne sa visoki , a padaneto shte stane po dryg nachin , prosto shte stanat po dostapni v rezyltat na pokachvane na doxodite..
          D.Y.F-091066

Коментар

• Do -DR

Докторе,не се нерви-това е много стар лаф )
            отговора е : боли те пръста)
            Това беше шегичка на PPP.Навярно не е знаел,че ще се засегнеш.Мислел е че я знаеш.
            Поздрави
            Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• do supertrader

Supertrader не мога да отговоря на вьпроса ти ,точно кьде да прочетеш това ,но зная че е така..Може би трябва да се обьрнеш за информация кьм някой добьр брокер по недвижимо имущество- би трябвало да е наясно с тези факти .Срува си да проучиш ...

Коментар

• Do -DR

Kade moje da se prochete kakvo e stavalo s cenite na Ballaton v Yngariia - interesyva me ..jivo..shte ti bada blagodaren ako mi otgovorish na posta koito e na lat.
                D.Y.F-091066

Коментар

• E/$

Parvo s otvariianeto shte tragne nadoly , posle nagore (po20p) , ytre do obiad nadoly i sled obiiad 1.33XX.Da vidim dali shte poznaiia (sigyrno niiama)???Kirilica niiamam v momenta instaliraneto i e nevazmojno opitax i mi sazdade goliiam problem , zatova se izviniiavam...
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Spekulanti - Info - the most important

станало ми е навик да спа до 12тогава и пазара вече е по ясен

Коментар

• Докторе

Sorry, явно не си в настроение.

Коментар

• Докторе

PPP аз ти отговорих сьвсем любезно и шегите за себе си-ще направиш добре..Нещо си скаран с доброто вьзпитание..

Коментар

не бе маина - само коментирам хепиенда на новия анерикофил

Коментар

Iwo това определено показва че не спиш добре....)))

Коментар

• Докторе

Докторе, почваш да ме съмняваш Ако беше професионалист, щеше да разбереш че пръста ми е счупен

Коментар

една сутрин се събудих - петрола станал 50 долара , а сметката празна

Коментар

Working...
                                X