If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Padnali sa cenite - taka li da go razbiram.Kazvash dobre e dase izchaka..Zashtoto ima edno drygo stanovishte che oshte ne sa visoki , a padaneto shte stane po dryg nachin , prosto shte stanat po dostapni v rezyltat na pokachvane na doxodite..
Докторе,не се нерви-това е много стар лаф )
отговора е : боли те пръста)
Това беше шегичка на PPP.Навярно не е знаел,че ще се засегнеш.Мислел е че я знаеш.
Поздрави
Supertrader не мога да отговоря на вьпроса ти ,точно кьде да прочетеш това ,но зная че е така..Може би трябва да се обьрнеш за информация кьм някой добьр брокер по недвижимо имущество- би трябвало да е наясно с тези факти .Срува си да проучиш ...
Kade moje da se prochete kakvo e stavalo s cenite na Ballaton v Yngariia - interesyva me ..jivo..shte ti bada blagodaren ako mi otgovorish na posta koito e na lat.
Parvo s otvariianeto shte tragne nadoly , posle nagore (po20p) , ytre do obiad nadoly i sled obiiad 1.33XX.Da vidim dali shte poznaiia (sigyrno niiama)???Kirilica niiamam v momenta instaliraneto i e nevazmojno opitax i mi sazdade goliiam problem , zatova se izviniiavam...
Коментар