IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• бил уилямс

коко не - сега съм на трета глава - чете се лесно - малко ми прилича на една книга от школата за запасни офицери маи беше политическоикономически учебник - просто има по 1, 2 идеи в глава другото е плява и ненужни доказателства - затова питам

Коментар

• бил уилямс

Иво използваш ли алигатора?

Коментар

• бил уилямс

ако някои е чел търг.хаос - моля за коментари

Коментар

• "печалба"

Всъщност димдим за да бъдем честни една част от замяната беше глупост-дисконтбоновете, там плащахме само лихви, доколкото главницата е предплатена. Сегашната стойност на тези лихви по осреднени прогнозни допускания за бъдещите лихвени нива заемаха стойности в интервала 50-55 цента за долар (стойността на тридесетгодишните американски съкровищни бонове (T-bond's), с които са обезпечени дисконтбоновете виждаш какво стана с тях) - тоест от там би трябвало да сме загубоили.
          Така че може би никога няма да има домволни - казах само едната страна защото скоро не са дърпали минисър Велчев за това какво е направил ама сега преди изборите нищо чудно пак да започнат. Аз говорих с цифрите на статистиката но наистина съм очуден защо пипаше дисковете.

Коментар

• "печалба"

Коко, благодаря за отговора.Аз наистина не съм наясно с материята, но щом е така би трябвало да се обясни на разбираем език на обикновените хора като мен защо сме на + от замяната.Защото разбираш какво пресмятат хората. Замяна на доларов дълг в евро при курс 1.9+++ и разликата , ако тази замяна беше извършена при курса който е в момента да кажем.

Коментар

• До Борис Г

Темата е форекс.Имаме добри нападатели.Пожелавам малки загуби,преди топлите вълни
              и нервите да качат нивото. Успех

Коментар

• "печалба" ДИМДИМ

Извини ме за закъснелият отговор но не бях пред компютъра.

Наистина погледнато от вън замяната на външният ни дълг беше малко като операция направена от Майлоу Майлоу от Параграф 22 който купуваше яйца по 4 цента и ги продаваше по 3 цента и печелеше. Наистина изглежда така но един жокер - не беше случайно това че преди размяната Велчев се биеше в гърдите и всички знаеха - все едно Гриинспан да каже днес абе 100% на 14 ще вдигнем лихвата - ако си чел Параграф 22 ще разбереш какво искам да кажа - но виж ефекта

Цените, при които е извършена обмяната:
                IAB /на минимална цена/ 89.125
                FLIRB A /на минимална цена/ 91.375
                FLIRB B /над минималната цена/ 92.350
                DISC A /над минималната цена/ 92.000
                DISC B /над минималната цена/ 94.500

Общото нетното намаление на дълга възлиза на около 243 млн. щ.д. Спестяванията на база нетна настояща стойност са 32 млн. щ.д., а намалението на сумите, необходими за обслужването на дълга за следващите 10 години, е 364 млн. щ.д.

Успехи

Коментар

• алл

търговски хаос - бил вилямс -какво е мнениет ви?

Коментар

• Арсенал Челси

Аз не обичам футбол

Коментар

• $

Americans spent so much and earned so little, that it took 80% of the entire planet's savings to keep the thing running. The Chinese earn an average of 61 cents an hour. Americans earn 25 times as much. But it is still not enough to keep them living in the style to which they have become accustomed; they have to borrow from the Chinese just to keep going.

Коментар

• Do Марио

Imam flextaip , obache , kato go vkliycha na kir.imam i edna programa-slojen indikator-sastaven za pazara i dvete pochvat da si vzaimodeistvat , tazi programa ima zashtita za dostap v neiia i virysi i zatova se skapva oper.sistema i pochvam da my praviia back up .Problema mi e v programata , tozi koito mi ia dade i pravi moje da iia opravi ,no mnogo e neseriozen , kazva che za 1h rabota , po 5 h govorime po tel. obache vse niiama vreme da iia opravi.Imam priiatel ,koito gi razbira gleda iia -ne mojem daje da iia smaknem ot Pc-to , moje da ia likvidirame samo , toi mi nameri dryg velik programist , koito sreshty solidno zaplashtane yj shteshe da ia opravi-golemi pazarlaci biiaxa , no i toi 1$ oshte ne e izkaral.E tova e polojenieto .Blagodariia za predlojenata pomosht...
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Арсенал Челси

1:0 Тиери Анри-2мин
                          Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• do supertrader

Има, има. ИнжИнера е написа едно кодче от 6 килобайта, което обръща клавиатурата на фонетична кирилица, ползвайки заложената в Уиндоус кирилица.
                            In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• за moneytec форума

Може ли някой да ме ориентира, кои теми са интересни, кои играчи са показали добри познания и въобще. Ще съм благодарен на всяка информация.

Коментар

• do supertrader

PPP,да но няма BP
                                Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

Working...
                                X