IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Внимавайте

Момента е много подходящ за интервенции.
    Пазара чака и е неориентиран.
    Който играе да внимава!!!

Това е само мое лично мнение и не е предпоставка за търговия!!!
    Успех
    Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• го го го

Такааа...Първо искам да отбележа, че съм аматьор и второ, че обичам да правя прогнози
      Струва ми се, че от тук до излизането на данните сме надолу в е/д. И така лека, полека народа порасна на няколко века.
      Keep walking ...

Коментар

• го го го

нааазааад, наааазааааад моме, Калиииинооооо Айде братя
        Keep walking ...

Коментар

• Varchev

Доларът все още се котира в краткосрочния низходящият канал. Очаква се сравнително спокойствие днес в очакване на резултатите относно лихвените равнища . Доларът даде индикации за поскъпване и може да потвърди намеренията си само след спад под 1.3050. Междинна подкрепа в тази посока движението ще срещне при 1.3170. Еврото може да възвърне позиции при котиране над 1.3355 и 1.3395.

Коментар

• лихвите

Благодаря ! Успешен ден на всички !

Коментар

• лихвите

Lihvite se iznasiat v 21.15 , no po vajni sa dannite po Budjetnia deficit koito izlizat v 15.30 . Moje da se nabludavat v internet , a sysghto i po TV CNBS .

Коментар

• лихвите

Някой би ли ми казал по кое време ще се изнасят данните и къде може да се видят.

Коментар

• eur/usd

KOKO ti kakvo napravi za da si varjesh gashtite che vleze oshte vchera?

Коментар

• eur/usd

Koko zdravei , moeto mnenie e syshtoto , opasen den ! S tazi razlika che spi goliam deficit poveche ot 60-80 pipsa nagore niama da napravi , no pri deficit pod 50 , moje da vidim niva i okolo 1.31 .

Коментар

• eur/usd

Хайде успехи и много внимавайте днес. Ако предположим че лихвата е калкулирана до някъде то с дефицита нещата са много опасни - очакванията са около 53 но ако изкарат 55 млрд нищо чудно да се видим дори на 1.3470 защото ще обере бая стопове около 1.3380- от друга страна ако изненадат с добър дефицит то тогава 1.3225(61.8% от 1.3140-1.3325 и 21 дневен М.А) че и надолу. Личното ми мнение е че повечето пипсове ще се правят на дефицит. Много опасен ден според мен - който е добре да се наблюдава от страни ако човек не си е вързал гащите от всякъде.

Коментар

• eur/usd

Blagodarya ti za obyasnenieto! Ste go izpolzvam veche. Ne go znaeh. Ot edin mesec blizo sam na demo.

Коментар

• eur/usd

Plavasht stop se izpolzva za da si priberesh pechalba ako imash takava . Naprimer ako v daden moment imam 50 pipsa pechalba i sloja plavasht stop na 20 pipsa , garantira mi 30 pipsa pechalba pone . Ne znam dali biah dostatychno iasen i dali termina e tochno "plavasht stop" no az taka mu vikam

Коментар

• eur/usd

Добро утро лихвари. Успешна търговия.
                            Супер трейдър и аз мисля така - може да пробва пробив 1.3380 – 1.3400 и а дано не успее.
                            Успехи

Коментар

• eur/usd

Za kakvo se izpolzva plavasht stop?

Коментар

• eur/usd

Добро утро .. Днес очаквам да опитва пробив на 1.3330 и след обяд с обявяването на дефицита да успее и после надолу .Лихвата може би ще баде покачена с 25 б.п. .Имам и работеща кирилица , оправих си я сам- неволята казват учела. Успех и печалба !!!!!
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X