IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

Dobro utro i ot men . bnight absolutno si prav , ne triabva da se tyrguva mnogo intenzivno . Strategiata mi za dnes e da prodavam GBP/USD na niva nad 1.9240 i da kupuvam USD/JPY pod 104.70 . Ako trygne v moiata posoka slagam plavasht stop. Uspeh na vsichki

Коментар

• eur/usd

Bnigh много е напрегнато в момента - трябва да работя ,нямам време за анализи на ситуацията.Вчера не можа да пробие 1.3330.. ако разбира се не сьм пропуснал нещо...от там зависи ..
      Успех!!

Коментар

• eur/usd

Докторе успешен ден и на теб. Кажи каква ти е диагнозата за двоиката днес.
        http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• eur/usd

Добро утро !!Здраве и успешен ден на всички !!

Коментар

• iwo

По повод на това нали казах че съм уставил баща ми да играе на реалната ми сметка. И тои така прави пари до обед а следобед от бързане ги губи тъи че маи е най-добре да се играе не чак толкова интензивно и понеже вчера му преглеждах зделките за деня ето ти равносметката за един ден тои има 20 зделки аз имам 39 зделки за цяла седмица на демо. При което аз съм на плюс много а тои на минус. Какъв е изводът никога не е разумно да се търгува толкова интензивно. Поздрави и успех.
            http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• eur/usd

КОКО аз в момента нямам много достъп до компютър за това но днес към 8 вечерта ще бъда в кю-то ако не ти е проблем влез тогава.

Коментар

• eur/usd

бнигхт търсих те на кюто но отговориха че не си ти

Коментар

• eur/usd

leka i ot men i utre e den!

Коментар

• eur/usd

днес не измори пазара , но урока е добър - резултата каквото спечелих до 5 след 5 го загубихочаквам да продължи нагоре още малко - модел 90/10 а утре да хвана след добрия завои голямото движение надоло -лека

Коментар

• eur/usd

Podpukaha cabela , tykmo misleh da si liagam , no shte poostana oshte malko , samo jenata da ne me izgoni)

Коментар

• eur/usd

bnight niama smisyl da se izviniavash . Pritesniava che vsichki mislim che USD shte poskypne predi dannite . Prednia petyk na NFP me zavari s otvoreni pozicii koito biaha na 10 pipsa profit predi dannite , a mi udari stopa na 100 pipsa sled kato izliazoha. Togava Koko pozna che shte ima loshi danni , zatova go pitam koga chaka 1.3230

Коментар

• eur/usd

На 1,3230 ще излеза с 2/3 от сметката независимо преди или след данните.Даже е възможно да изляза по-рано.Много е рисковано утре с новините за лихвата-внимавай!
                          Успехи!

Коментар

• eur/usd

Извиняваи че се намесвам 1,3230 утре преди обед лично мнение.

Коментар

• eur/usd

Koko 1.3230 chakash predi TB ili sled dannite?

Коментар

• eur/usd

Бай Ганю стана рано опъна мустаците натисна enter и си пусна още една дълга на GBP/CHF на 2.2149 т/р 2.2365 нарами дисаготе и тръгна по търговийка

Коментар

Working...
                                X