If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Варна отново си много прав. Аз съм си къс с част от сметките и чакам само не знам кога ще обърне 1.33-1.32-1.31-30-29+ но това няма значение - важното е че като обърне ще тества 1.35 или да бъда по-точен индексът на доларът ще тества 80 - защото може би ако нещата вървят така кабела пак ще е фаворит за удължаване. Само че това може да стане и след нова година - а тия които работят с бг брокери много да внимават между коледа и нова година - защото повечето вдигат маржина.
Успехи
Най-разумно за момента ми се струва да се дебне еврото отдолу. Фрактала на часовия за момента, а после една свещ назад. Ако вдигне до 1.3420-30 продажба със стоп на 1.3450.
Сега прочетох коментара ти за играта на текезесарите. Наистина си прав - това не е правилната игра, но в евулюцията не могат да се прескачат нива - природата както и форекса не търпят гапове. Когато нямаш поне година опит е най правилно да гониш не повече от 20п на ден и да четеш - това не съм си го измислил аз а Питър Баин. Идеята и плюсът на такава кооперация е да се покрива 24ч от денонощието тоест те играят 2 пъти повече от теб като време - и нищо друго. Времето ще покаже - за сега е благосклонно. А иначе и аз искам да хвана едно + суапово движение да добавям по тренда докато направя мин 300п преднина и да чакам една година за поне 1000п а суапа да ме храни.
Успехи
Коментар
eurofan
pak info
Курсът на еврото може да достигне 1,45 долара следващата година, прогнозира директорът на влиятелния германски институт за икономически изследвания ИФО Ханс Вернер Зин, цитиран от ДПА.
Икономистът призовава Европейската централна банка (ЕЦБ) да се намеси на валутния пазар, за да ограничи поскъпването на еврото.
Според Зин средният курс на еврото през следващата година ще бъде 1,33 долара, докато през 2004 г. той беше 1,24 долара.
Интервенцията на ЕЦБ в подкрепа на долара може да бъде успешна, само ако САЩ не взимат мерки в обратната посока, уточни Зин.
Зин коментира валутните пазари на пресконференция, на която институтът ИФО обяви по-ниска прогноза за растежа на германската икономика през 2005 г. - до 1,2% от предишните 1,4%.
Германското правителство очаква, че през 2005 г. икономическият растеж на страната ще бъде 1,7%, припомня ДПА.
Затварям 2/3 от всичките си къси. Продължавам с 1/3 надолу като очаквам удобен момент - незная кога но до края на годината за рекорден връх в евро/долар.
Успехи
ПП Съжалявам не мога да следя форумът в момента - работяс 4 акаунта.
Коментар
novichyk
gbp/usd
Анти , как го виждаш кабела 300 пипса , еврото и йената по 30 пипса , не ми се връзва някак си
кабела има фибо тук на 58, но няма да го бъде...упътил се е към 1.918 с пълна сила...или дори 1.90...поне така изглежда технически...т.е. sell 1.9257 t.p. 1.9204 kato za nachalo..stop 1.9287
Коментар