If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
novichyk - в паунд/канадец днес по едно време бях на +70 пипса профит но не ги затворих(само малка част 1/5 ) и сега си стоя къс само че с 1/3 по-голяма позиция и средна цена 2.37 при предишна 2.36 и таргети 2.3250/80 следващ 2.2980 и основен 2.2730/50 При пробив на последния няма причина да не видим 2.21++
Успех на всички Спекуланти
супата е сложена - влязох на 1.2405 и затворх на 1 пипс печалба 1.2404(причината-нещата не тръгнаха веднага по плана ми)- нататък имам две възможности - 1 та да играя супа +1 - това е да отворя утре - втората да изчакам максимално близко до днешния максимум ниво и да отворя къса със стоп на днешния максимум
А , момчетата се бяха затъжили.Какви са перекспективите при паунда .Дайте да го разнищим..
D.Y.F-091066
Коментар
novichyk
FX MKT
Петре кажи какво направи с канадците успя ли да ги избягаш днес?
Коментар
novichyk
FX MKT
За мен беше успешен , дотолкова доколкото не загубих нищо при 200 пипса в обратната посока . Имах дълга позиция с Паунд/Долар от 1.92 в която загубих 34 пипса , но после изкарах 36 като удължих от 1.9120 . Сега си почивам
Коментар
FX MKT
novichyk - да, беше успешен.Не толкова от финансова страна,колкото до това че получих потвърждение на анализите си и тенденциите за последващи движения.
Дано и за теб е бил успешен денят.
Коментар
novichyk
FX MKT
Здравей Петре . Дано деня е бил успешен за теб
Коментар
FX MKT
Здравейте Спекуланти
Днес беше доста динамичен ден особенно в USD/GBP, USD/CAD и GBP/JPY
Обраха се доста Стопове,направиха се и добри печалби, абе изобщо класика преди коледа - тънък пазар.
Пожелавам Успех на всички Спекуланти
Коментар
novichyk
STS
Ясна работата , решили са да посрещнат Коледа на Карибите)
Коментар