IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• STS

problema ne e v STS, kato minah pprez adsl na BTK si ima vrazka kam sarvara
    a prez evrokoma v plovdiv niama!

Коментар

• STS

Телефонни поръчки не приемат ли?

Коментар

• STS

А бе вие луди ли сте бе така не се прави бизнес аз искам да си прибера када тяхната......

Коментар

• STS

Че добре си бе Коко , ако беше скъсил Паунд и удължил Кад без стоп е малко опасно в момента)

Коментар

• STS

i pri me otkazva realnia sarvar da se varje

Коментар

• STS

Абе да ги....в СТС де си брах яд че и там удължих кабел че и скъсих кад и тъкмо направих +70 и няма никой в къщи а съм без стоп - що въобще се занимавам с тях

Коментар

• 911

При мен работи добре за сега и нямам проблеми!

Коментар

• Иво

Напоследък от една седмица насам, че и повече май си откривам къси евро-долар лимитни от 1.34 и ги затварям на 1.3350-60, вече за четвърти път ми връзва, а сега чакам пети вход Кога ли ще ми разкаже играта, очаквам да се издъня всеки момент

Коментар

• STS

Az imam , eksperta mi e na tiiaxno demo , niiama vrazka v momenta
                    D.Y.F-091066

Коментар

• miro

ivowalev@hotmail.com

Коментар

• Иво

E-maila mi e
                        miroslav_petkov77@abv.bg

Коментар

• STS

Някой има ли проблем с връзката?

Коментар

• iwo,gg

Здравей Недоволен , верно прилича на детска градина или на 6 б клас . За Петър не знам имаше едни къси Паунд/Кад не знам дали е успял да ги избяга на корекцията или е фалирал преди това .

Коментар

• iwo,gg

kamene ako te draznq ili ti pre4a kaji i spiram , prosto me kefi da si pisha s iwo i da targuwame edin sreshtu drug

Коментар

• iwo,gg

adski si praw kamene, ama wij we4e nikoi ne pishe 8:30 e ... horata otidaha da piqt

Коментар

Working...
                                X