IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ИЗЛАГАЦИЯ STS

nai interesno e na eurchf

Коментар

• ИЗЛАГАЦИЯ STS

daje ako iskash mojesh da poglednesh grafikata minalata godina po towa wreme gore dolu , i shte widish edni dosta interesni bar4eta , towa shte ti obiqsni zashto go prawqt

Коментар

• ИЗЛАГАЦИЯ STS

ok spiram s komentara samo deto ne sam ubeden 4e e redno

Коментар

• ИЗЛАГАЦИЯ STS

po princip STS prawqt towa koeto prawqt alpari

Коментар

• DR

shto si mislish 4e sym qdosan

Коментар

• ИЗЛАГАЦИЯ STS

poso4i mi drug BROKER koito da e promenil MARGINA I SPIRAM DA KOMENTIRAM aide davai

Коментар

• ИЗЛАГАЦИЯ STS

Izkazvam skromno mnenie tuka se izlogihte ama mno.o....ooo.....go se izlogihte

Коментар

• ИЗЛАГАЦИЯ STS

poso4i mi drug BROKER koito da e promenil MARGINA I SPIRAM DA KOMENTIRAM aide davai

Коментар

• ИЗЛАГАЦИЯ STS

TAP si ti koga sa go razdvigvali pazara po koleda i predi nova godina i do kolko 6te go razdvigat 2 figuri sme vigdali i prez godinata ili ti smiata6 4e pove4e taka li? ami na li ima orderi i otdolu i otgore da oberat radvigvaniata
                    I kato si mnogo OSTAR(TAP) poso4i mi drug BROKER koito da e promenil MARGINA I SPIRAM DA KOMENTIRAM aide davai umniko

Коментар

• ИЗЛАГАЦИЯ STS

TAP si ti koga sa go razdvigvali pazara po koleda i predi nova godina i do kolko 6te go razdvigat 2 figuri sme vigdali i prez godinata ili ti smiata6 4e pove4e taka li? ami na li ima orderi i otdolu i otgore da oberat radvigvaniata
                      I kato si mnogo OSTAR(TAP) poso4i mi drug BROKER koito da e promenil MARGINA I SPIRAM DA KOMENTIRAM aide davai umniko

Коментар

• ИЗЛАГАЦИЯ STS

mnenieto koeto izraziavam e konsultirano s pone 10 VA6I klienti taka 4e ne se kriite a daite smislen otgovor

Коментар

• gg

gg отговорьт е вьв вьпроса ти....Именно защото всичко е риск ...За да бьде премерен риска единнственния разумен подход е този риск да бьде прогнозиран -доколкото всеки един от нас може...Всеки отговаря за себе си !
                          Защо си толкова ядосан ..???Ето ...увеличаваш си риска ..!!)

Коментар

• ИЗЛАГАЦИЯ STS

ZA da ste po interesni li go pravite?!? ili.....da draznite horata
                            6te se saglasia s VAS ako niakoi mi poso4i drug BROKER s podobna PROMIANA

Коментар

• ИЗЛАГАЦИЯ STS

STS 4akam seriozen otgovor ako ne vi se raboti e drugo ama da mi vdiga6 MARGINA BEZ PRI4INA ?!?!?

Коментар

• ИЗЛАГАЦИЯ

Izkazvam skromno mnenie tuka se izlogihte ama mno.o....ooo.....go se izlogihte

Коментар

Working...
                                X