If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
daje ako iskash mojesh da poglednesh grafikata minalata godina po towa wreme gore dolu , i shte widish edni dosta interesni bar4eta , towa shte ti obiqsni zashto go prawqt
Коментар
Промяна в условията
ИЗЛАГАЦИЯ STS
ok spiram s komentara samo deto ne sam ubeden 4e e redno
Коментар
gg
ИЗЛАГАЦИЯ STS
po princip STS prawqt towa koeto prawqt alpari
Коментар
gg
DR
shto si mislish 4e sym qdosan
Коментар
Промяна в условията
ИЗЛАГАЦИЯ STS
poso4i mi drug BROKER koito da e promenil MARGINA I SPIRAM DA KOMENTIRAM aide davai
Коментар
Промяна в условията
ИЗЛАГАЦИЯ STS
Izkazvam skromno mnenie tuka se izlogihte ama mno.o....ooo.....go se izlogihte
Коментар
Промяна в условията
ИЗЛАГАЦИЯ STS
poso4i mi drug BROKER koito da e promenil MARGINA I SPIRAM DA KOMENTIRAM aide davai
Коментар
Промяна в условията
ИЗЛАГАЦИЯ STS
TAP si ti koga sa go razdvigvali pazara po koleda i predi nova godina i do kolko 6te go razdvigat 2 figuri sme vigdali i prez godinata ili ti smiata6 4e pove4e taka li? ami na li ima orderi i otdolu i otgore da oberat radvigvaniata
I kato si mnogo OSTAR(TAP) poso4i mi drug BROKER koito da e promenil MARGINA I SPIRAM DA KOMENTIRAM aide davai umniko
Коментар
Промяна в условията
ИЗЛАГАЦИЯ STS
TAP si ti koga sa go razdvigvali pazara po koleda i predi nova godina i do kolko 6te go razdvigat 2 figuri sme vigdali i prez godinata ili ti smiata6 4e pove4e taka li? ami na li ima orderi i otdolu i otgore da oberat radvigvaniata
I kato si mnogo OSTAR(TAP) poso4i mi drug BROKER koito da e promenil MARGINA I SPIRAM DA KOMENTIRAM aide davai umniko
Коментар
Промяна в условията
ИЗЛАГАЦИЯ STS
mnenieto koeto izraziavam e konsultirano s pone 10 VA6I klienti taka 4e ne se kriite a daite smislen otgovor
gg отговорьт е вьв вьпроса ти....Именно защото всичко е риск ...За да бьде премерен риска единнственния разумен подход е този риск да бьде прогнозиран -доколкото всеки един от нас може...Всеки отговаря за себе си !
Защо си толкова ядосан ..???Ето ...увеличаваш си риска ..!!)
Коментар
Промяна в условията
ИЗЛАГАЦИЯ STS
ZA da ste po interesni li go pravite?!? ili.....da draznite horata
6te se saglasia s VAS ako niakoi mi poso4i drug BROKER s podobna PROMIANA
Коментар
Промяна в условията
ИЗЛАГАЦИЯ STS
STS 4akam seriozen otgovor ako ne vi se raboti e drugo ama da mi vdiga6 MARGINA BEZ PRI4INA ?!?!?
Коментар
Промяна в условията
ИЗЛАГАЦИЯ
Izkazvam skromno mnenie tuka se izlogihte ama mno.o....ooo.....go se izlogihte
Коментар