IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• kiki

Kamen поздравления желая ти весело прекарване на новата година. Определено показа на всички драскачи тук как трябва да се пише тук. Желая ти през новата 2005-та година още повече успехи на пазара и най-важното здраве, щастие и любов.
    http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• obiava za rabota vav Varchev

predi vreme niakoi vav foruma beshe pital za obiavata za rabota vav Varchev.
      Eto kakvi sa usloviata: podpisvash dogovor za 5!! godini, zaedno sas zapis na zapoved za 5000lv, ako po slu4ainost reshish da si tragnesh, ina4e po dogovor niamash pravo kato slujitel da si prekriataviash dogovora;
      1ia mesec zaplatata e 250 lv, vtoria 350, 3ia - 450 + 4-6% ot eventualnata pe4alba ot sdelki s pari na klienti.
      osven tova mojhesh v rabotno vreme da targuvash i za sobstvena smetka (ako ti ostane vreme:-)))
      Na koito iska da se probva - USPEH!

Коментар

• kiki

кики, с тази позиция само "забивам колчето" за оформяне на по-голяма средносрочна позиция за юг. Не се съмнявам, че ще видим 1,38++ и 1,40 , но ако корекцията започне по-рано искам да съм подготвен . Обикновено играя за 4-5 фигури движения с обща позиция 100-150к. Ще добавя 10к на 1,3719 колкото да оформя 1/3 от позицията си. Следващата добавка ще е чак на нива 1,40-1,41 (50к) и оставям 50к за извънредни добавки. Според мен за да видим нива над 1,40 първо ще има корекция до 1,30++. Когато оформям позиция целта ми е средната ми цена да е на около 150п от съответния връх (дъно) при позиция до 100к и около 200п при позиция 150к. Занимавам се със форекс от 4г( 01.2001 г.) и този начин на търговия ми носи успехи ( правя около 115-120% годишно) Някои могат да кажат, че за форекс са малко , но аз не съм алчен.

Кики желая ти успех през новата година както и много профити на всички трейдъри !!!

Коментар

• E/$

imam slednia vupros:
          kolko e high-a na eur spriamo usd dnes spored reuters i bloomberg?
          blagodaria

Коментар

• E/$

.: naistina sega e kuco vreme za golemi sdelki, no zavisi kak gledash na forexa
            az li4no si po4ivam i razseivam s forex
            ne raz4itam da stana soros, a si suzdavam emocii se edno bunji skokove

pozdravi i uspeh na vsi4ki
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• E/$

лъжеш се пич, сега е time out.
              За какво са ви парите, когато дори на НГ не можете да се отпуснете?

Коментар

• E/$

камене що селл бе пич?сега е тайм ту бай!!!!!!!

Коментар

• E/$

blagodarq ti KOKO

Коментар

• E/$

Сел 20к от 1,3639. Обща позиция 40к ср. цена 1,3546.

Коментар

• E/$

да
                      http://www.bloomberg.com/markets/index.html

Коментар

• E/$

dai mi link ako imash - mislq 4e na blumberg ima nego li polzva6

Коментар

• E/$

us 10 yrt 4.30

Коментар

• E/$

imam use6tane za 1.30 do sredata na Januari.

Коментар

• E/$

Koko ako siledi6 foruma i ima6 vazmojnost - be6e mi postnal predi link za sledene na doxodonostnosta po 10 yaers tresuary bond
                              Pozdravi

Коментар

• E/$

1.40 dosredata na Januari

Коментар

Working...
                                X