IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD

zdraveite,
    RSI na sedmi4na se vurti okolo 75,Bolingera se e 'razkra4il' Qko i tn i tn - ta si mislq , 4e e po-veroqtno da se oslushva EUR za edna hubava korekciika sled 01.2005 - otkolkoto da atakuva 1.40 sega!

Shtom i Peter e za nadolu zna4i ima smisal v kusite EUR
    durza si kusite ot 1.36 i nema da gi puskam zasega

pozdravi i uspeh na vsi4ki
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• GBP and GBP crosses

Вярно ли е, че в СТС се открива сметка за 50 USD или 100 BGN

Коментар

• GBP and GBP crosses

Daywalker,

ti maj razglejdash dvojkite obosobeno....ne moje vyzdejstviqta vyrhu USD/JPY i EUR/JPY da ne reflektirat i vyrhu gbp/jpy t.e. BoJ bez da sledi gbpjpy indirektno shte vliqe i na nego s dejstviqta si

GL

Коментар

• GBP and GBP crosses

ami po temata GBP/JPY moga da napi6a mnogo fundamentalni pri4ini, no 4ak tolkova dylgosro4ni analizi ne se naemam da pravq - tova vijdane e za dvijenieto prez sledvastite 2-3 meseca i to e s celi 189-190 (pone) - moje bi tuk mneniqta ni se pokrivat.
          BoJ edva li i puka tolkova za kursa gbp/jpy otkolkoto za eur/jpy i USD/JPY (nai-ve4e)
          kato namesi6 i eur/gbp v kartinkata vsi4ko tova vodi do goreizlojenoto mnenie.

Коментар

• GBP and GBP crosses

Daywalker, ako 195-196 не издържи може да видим и 191-189 не бих се учудил, но все пак над тази двойка тегне сянката на BoJ ( до къде ще позволи да поскъпва йената). Освен това високите цени на петрола ще се запазят през следващата година,
            а Великобритания е износител , а Япония 100% вносител.
            Определено няма да търгувам двойката докато не ми се изясни положението, но мисля , че в края на 2005 ще видим 210.
            Може и да греша , не претендирам , че съм прав .
            Желая ти успех !!!

Коментар

• GBP / USD

Ако знаете как ми се продават евра! Особено срещу йени и паунди! Обаче ще се въздържа , стигат ми засега продадените срещу долари .

Коментар

• GBP / USD

" дългата" графика се "измори" и фундамента "пее" сеща песен

Коментар

• GBP / USD

споделам мнението GBP/USD - без да уточнявам котировка
                  Знае ли някой дали ще покачват лихвите в САЩ отново, че съм изостанал информационно

Коментар

• GBP and GBP crosses

230 v gbp/jpy da se 4ete 220 !!!

Коментар

• GBP and GBP crosses

10x

Znachi ochakvash okolo 61.8% retracement predi vyzobnovqvane na uptrenda v GBP crosses...

Коментар

• GBP and GBP crosses

Kamen, tuk ste izkaja malko po-razli4no mnenie ot tvoeto, poneje mnogo me frapira.
                        GBP 4e ste pada - do tuk dobre! v pyrvite dvoiki sym napylno syglasen za takyv variant za razvitie
                        no GBP/JPY - na 230 tova ne znam za sled kolko vreme go planira6, no tova protevore4i s vijdaneto mi 4e JPY ste poskypva s byrzi tempove v sledvastite meseci!

Коментар

• GBP and GBP crosses

passer-by Очаквам до месец да видим паунд/долар 1,87++ от където ще започна да оформям дълга позиция с таргет 2,01 . Паунд/ суис очаквам 2,12 . За Паунд/йена очаквах да направи опит за пробив на
                          205 , но не стигна до там. Потенциала на двойката е 220-223 ( дългосрочно), но преди това вероятно ще се консолидира около 195-196.

Но всичко това е повърхностен поглед.

Коментар

• e/d

мисля че важното е колко добре се справям на форекс и за разлика от теб аз поне не се крия зад глупави прякори като си толкова отворен колкото се пишеш излез и кажи кои си .
                            http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• e/d

zabivkata shte e jestoka, ka4esete se na vlaka, evroto izgubi potenciala si, 1.18-predi 1.37, preduprejdavam samo vednaj

Коментар

• e/d

ауууу, ама ти и кЪде си го написал кАде, как може момче, в едно изречение 2 грешки, направо ме закопа в гроба((

Коментар

Working...
                                X