If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да ви разноолразя малко с моите страдания..
Днес за пьрви пьт след кадастрофата -тогава кола на пьтна помощ дойде и ми казаха кьде ще занесант автомобила...Днес бях с вещо лице от застахователната компания и....видях това което под вьздействието на шок не сьм видял....и отново се шокирах...Просто не видях колата си а призведение на някакво сатанинско абстрактно изкуство.....
Изобщо как и по каква причина сьм жив без драскотина дори....един Бог знае...
А специалиста от сервиза ми каза че тьй като е видял сястоянието ми за това ми е казал да не се тревожа че ще бьде колата готова да 19-20 януари-даже го свьрзах с речта на Буш ...на 20 януари ..а то просто това му хрумнало за да ме успокои...Колата може да е готова след....4-6 месеца..!!!!
И не зная как изобщо от това ще стане автомобил...??Но явно ще го направят хората.Още повече този който я смля е бил с голямо количество алкохол в крьвта....
Как мислите да отида ли утре да видя този самоубиец а и евентуален убиец в болницата -той има много поражения за които сам си е виновен...Иска ми се вьпреки всичко да отида и да го видя - смьтно си спомням физиономията му...
Как мислите дали да отида при този човек ..???Питам вас защото ако кажа на колегите си сомо ще злорадстват...а и няма нужда да споделя с тях..имам си сьображения..Все трябва да споделя..-по добре с вас...
МНОГО ДЬЛЖА на автомобила за това че е запазил живота ми ..и вече реших - НЯМА да го продам .Поне това му дьлжа ..Нали ...???
Та какво да правя ..???Да отида ли при виновния за всичко това ???
Естествено че може .Ако долар/йена скочи с 100 пипса , а паунд/долар падне с 200 ( има 2-пъти по висока волантилност) Какво ще стане с паунд/йена? Ще падне с около 100 пипса
Естествено , че usd/jpy е важната двойка , но при една намеса движение при първата двойка от 150 п
може да доведе до движение от 4 фигури при gbp/jpy.
Тогава лошо за късите. Но стига толкова от мен.
Коментар