If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
д-р не е проблема в мисленето ми , а в способността ми да поемам чуждите болки - добре отиди щом си решил , но след това се качи някъде в планината да си разтовариш поетата негативна енергия
Докторе. това дето се е случило на градско ли е станало, с каква скорост и каква е била другата кола?
Направо си е луд късмет дето си без драскотина, такива ситуации сигурно човек после с години си ги спомня. Успехи и постъпи както ти дойде отвътре!
Добре ...Ще отида и дори ще му занеса банка с глюкоза за почерпка..той с друго не може да се почечпи в настящият момент...
Но пьрво ще отида в цьрква ..защото от това което днес видях в пьлно сьзнание ..там трябва да благдаря...НАЛИ..??
Ще му простя....наистина са празници ..Iwo мислиш Не по християнски...-да не мислиш че го е желал ???.Ще му го кажа дано се оправи по- бьрзо..
аз не бих отишъл - причината за какво да взимам неговата болка върху себе си - не съм изпадал в подобна ситуация , но чувството ми за самосъхранение би надделяло
Doktore - Ако ТИ есмачкан автомобила не го ползвай - той има вече конструктивни невъзвратими деформации, които в бъдеще ще предизвикват ускорено износване на гуми и вътрешни елементи. Опасна е!
Докторе нали си жив и здрав - това е най-важното. Добре е че и другият е жив - дано му е обица на ухото че с алкохол не се кара - това си е опит за предумишлено убииство. Може би е добре да го посетиш но на по-късен етап - то сега тия застрахователи през носът ще му го изкарат всичко така че ще си има доста проблеми.
Коментар
novichyk
Hi
Докторе според мен иди до болницата , не че този го заслужава , но все пак сме хора . Още повече е Коледа време за опрощаване на греховете
Коментар
Вазов
Hi
Според мен, без да ти давам съвети, посещението в болницата при този човек би била доста великодушно. Още повече, че като те види там, би се замислил занапред... Ще направиш добро на много хора...
Коментар
novichyk
бнигхт
Аз също мисля че ако пробие ( в което не се съмнявам) 1.9185 /1.3585 ще има 100-150 пипса в нашата посока
Коментар