IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• от книгата на Бил

стоя само от спортен интерес да вида до 20 мин какво ще стане - на бил съм до 9 глава - след нова година ще го продължа и ако я схвана след ксто стигна до нея и не са я обяснили ще се опитам да ти я обесня

Коментар

• от книгата на Бил

не можах да я разбера тая линия на баланса и ако някой знае къде да я открия като графика или индикатор, моля да сподели, благодаря

Коментар

• е/д д/фр

iwo лека спокоино те тия пари са малко и са отдавна отписани. Аиде лека и успешна.
        http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• е/д д/фр

това 2/3 не ми звучи като лека нощ а от мен лека

Коментар

• е/д д/фр

iwo sell от 1,3610 цел 1,3580 без стоп. с 2/3 от сметката.
            http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Споделям

Kiki ...ти се появи..Извинявай ако с нещо сьм нарушил кондицията ти..Нека да е по-спокойно...
              Аз трябва да спя а на теб ти желая успех !!
              Лека нощ на всички !!

Коментар

• е/д д/фр

целите не са ми големи 50 пипса са ми достатъчни , стопове не са ми нужни в случая по моя преценка - по двете позиции съм влезнал с 10% от акоунтите - общо 20 - сумите не са важни впредвид моите цели в форекса за момента (не са големи но това са само числа)

Коментар

• на всички

лека и успешна нощ.На ИБГ също,въпреки некоректноста по моите възприятия за нещата.

Коментар

• Споделям

Абе защо не ходите в някой форум със социална насоченост?
                    Или с тема "какво ми се случи днес"?

Коментар

• е/д д/фр

Иво, кажи си сумите и таргетите(за S/L можем да се досетим).

Коментар

• е/д д/фр

Iwo имам чуството че искаш да хипнотизираш пазара..

Коментар

• Споделям

Не мога да прочета всички постове ..явно бьрзо се трият..
                          Но мисля че трябва преди всичко да бьдем ХОРА...защото думата хомо сапиенс не е само за сметки ..Вьпреки че и те са необходими ..

Коментар

• е/д д/фр

трета сантиментална причина -петрола е с половин процент надоло а долара закрива на нивата на откриване

Коментар

• е/д д/фр

втора сантиментална причина - тиа дето си променят резерва - вече са на купон а това означава за мен нещо

Коментар

• е/д д/фр

iwo абсолютно съгласен чак брокера ми да отвори следващия ден и яко долари.

Коментар

Working...
                                X