If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
varna, имаш големи шансове за успех да отиграеш дълга вътре в триъгълника. Аз мислех, че става въпрос за пробив от него, затова постнах отговора си.
Коментар
gbp/$
Здравейте Спекуланти.
Чета снощните постове и дискусията за триенето на админа.
Тази тема поне на мен вече ми е дотегнала много.Явно няма оправия.
По този повод искам да кажа на всички които незнаят(бях писал преди повече от месец) , че в момента правия сайт подобен (надявам се да е по-добър) като Инвестора.Ще бъде готов към края на февруари.
Всеки който желае (а и бъде одобрен) може да участва в създаването му. За повече инфо ми пишете на мейла - ще отговоря на всеки.Държа да отбележа само че има свободни само 20% неразпределени, поради заминаването за чужбина на един от инвеститорите.
Поздрави и успешен ден на всички Спекуланти
$/CAD - яко надолу до към 1.19
кабела - рейндж с пик около1.9220-40 и низходяща база към обяд с цели под 1.90
еврото и швейцареца неутрални за момента
Коментар
Yez
от книгата на Бил
Хе,хе,хе.Как сте банда.Не спите ли още.Аз приключих с купона тази вечер и гледам,още сте на линия.Ивчо(стига толкова шеги),ако наистина още не знаеш какво да правиш с лунито,влизай къс и слагай стопа на твоите любими три върха(те ще ти пазят позицията).И моля те,вместо да пишеш толкова много -чети.Разваляме форума с глупави постинги.Хайде,лека нощ и със здраве.
Коментар
Yez
от книгата на Бил
Даже ако мен питаш в случая влизай къс,а стопа сложи тук някъде на трите връха,които си видял,ивземи отвори пак да прочетеш какво говорят хорята с опит. ))
Коментар