mina li sme i po tozi pyt.........HI-HI 2000g.......
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от djoni fxi kvo pravim ot tuk na setyne.............??? nqkakvi komentari za EUR/GBP.........???
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от djoni fxi kvo pravim ot tuk na setyne.............??? nqkakvi komentari za EUR/GBP.........???
Коментар
-
15:31 ** Основният PCE-ценови дефлатор на личното потребление през април е +0.2% м/м и +2.1% г/г, според очакванията
15:30 ** Личните доходи в САЩ се покачват с +0.5%, а личните разходи се покачват с +0.6%. Очакванията бяха за съответно +0.6% (доходи) и +0.2% (разходи).
lek i uspe6en den kolegi.........az sym izvyn igrata....
Коментар
-
Първоначално изпратено от PULПървоначално изпратено от masagorПървоначално изпратено от masagorzdraweite wsichki,
moiata prognoza za GBP...wijdam go kus s cel 8660 i ot tam dulag pak do 8770...da widim kak shte se razwie
mislia che ot dnes moje da mi wikate baba wanga..pone purwata faza se izpulni..8660...Hirurg..sega sum dulag stop na 0 i target 8760
Няма връщане, посоката е ясна, sell
Успех
hmm 2825...ochakwah malko poweche...sega da widim ot tuk dali shte se kachi do targeta mi 2833 ili shte padaПроста работа, но не е за прости хора
Коментар
-
Първоначално изпратено от masagorПървоначално изпратено от masagorzdraweite wsichki,
moiata prognoza za GBP...wijdam go kus s cel 8660 i ot tam dulag pak do 8770...da widim kak shte se razwie
mislia che ot dnes moje da mi wikate baba wanga..pone purwata faza se izpulni..8660...Hirurg..sega sum dulag stop na 0 i target 8760
Няма връщане, посоката е ясна, sell
Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от djoni fxi kvo pravim ot tuk na setyne.............??? nqkakvi komentari za EUR/GBP.........???
Коментар
-
Първоначално изпратено от masagorzdraweite wsichki,
mislia che ot dnes moje da mi wikate baba wanga..pone purwata faza se izpulni..8660...Hirurg..sega sum dulag stop na 0 i target 8760Проста работа, но не е за прости хора
Коментар
Коментар