IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• mina li sme i po tozi pyt.........HI-HI 2000g.......

Коментар

• Първоначално изпратено от djoni fx
      na men opredeleno mi vyrvi kogato skysq gbp-ta v krosa EUR/GBP..........
      pojelavam vi go i na vas........
      ........NO NE TRIABVA DA RAZ4ITA6 SAMO NA "VARVI MI" ,ZA6TOTO KASMETA VINAGI IZNEVERIAVA NIAKOGA I TOGAVA OBIKNOVENO NAI-BOLI.Uspeh.

Коментар

• na men opredeleno mi vyrvi kogato skysq gbp-ta v krosa EUR/GBP..........
        pojelavam vi go i na vas........

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
          Първоначално изпратено от djoni fx
          i kvo pravim ot tuk na setyne.............??? nqkakvi komentari za EUR/GBP.........???
          Тоя крос е много неясен в момента, а на всичкото отгоре сега ще се закучи около тия нива май, но той е много коварен все едно без коз в белота, верно едно ловиш две пишеш но пък с последните три ръце могат да те вътрят хехе

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
            Първоначално изпратено от djoni fx
            i kvo pravim ot tuk na setyne.............??? nqkakvi komentari za EUR/GBP.........???
            Тоя крос е много неясен в момента, а на всичкото отгоре сега ще се закучи около тия нива май, но той е много коварен все едно без коз в белота, верно едно ловиш две пишеш но пък с последните три ръце могат да те вътрят хехе
            Na toia kros ne triabva da si dalgo vreme izlojen.Tuka vzima6 i biaga6 barzo.Ostane6 li da se krotne6 .......izgoria kom6iike .I osven prez kliu4ovite MA niva (okolo kakvoto sme v momenta) ne se poddava mnogo na teh.analiz(kakvoto e i v pove4eto krosove na GBP).No naistina e sablaznitelna dvoika .No da ne zabraviame 4e kakto "pi6e6 dve" taka i draska6 dve" .Na "Kiss" ima6e edna pesen "The street give it and the street take it away" .Ne6to takova e i tuk.

Коментар

• zatoworih dalgata na +50..neshto se oburwam..na GBP targeta mi beshe 8760 ,no na ewroto go wijdam kus od 2835 niwa...protiworichi si ...i za po sigurno si wzeh pechalbata,posle sigurno shte si hapia krakata
              Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• 15:31 ** Основният PCE-ценови дефлатор на личното потребление през април е +0.2% м/м и +2.1% г/г, според очакванията

15:30 ** Личните доходи в САЩ се покачват с +0.5%, а личните разходи се покачват с +0.6%. Очакванията бяха за съответно +0.6% (доходи) и +0.2% (разходи).

lek i uspe6en den kolegi.........az sym izvyn igrata....

Коментар

• Първоначално изпратено от PUL
                  Първоначално изпратено от masagor
                  zdraweite wsichki,
                  moiata prognoza za GBP...wijdam go kus s cel 8660 i ot tam dulag pak do 8770...da widim kak shte se razwie

mislia che ot dnes moje da mi wikate baba wanga..pone purwata faza se izpulni..8660...Hirurg..sega sum dulag stop na 0 i target 8760

Няма връщане, посоката е ясна, sell

Успех

hmm 2825...ochakwah malko poweche...sega da widim ot tuk dali shte se kachi do targeta mi 2833 ili shte pada

Коментар

• ok........... izvyn igrata sym........

Коментар

• ne mi se stoi na pozitsiq predi dannata...........hi-hi......

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor
                        zdraweite wsichki,
                        moiata prognoza za GBP...wijdam go kus s cel 8660 i ot tam dulag pak do 8770...da widim kak shte se razwie

mislia che ot dnes moje da mi wikate baba wanga..pone purwata faza se izpulni..8660...Hirurg..sega sum dulag stop na 0 i target 8760

Няма връщане, посоката е ясна, sell

Успех

Коментар

• opredeleno sku4en den : eur/gbp.........skysih se ot 0.6833.........i vse o6te ne sym zatvoril : tselta mi e 0.6870 50% ot
                          0.6980/0.6755...........No bi trqbvalo ve4e da zatvarqm.......

Коментар

• suotwetno ewroto dulag s tagert 2833 i posle pak short..da widim dali dnes e shastliwia mi den.
                            spored men EUR/GBP w dulgosrochen plan e short..pak lichno moe mnenie-neangajirashto

Коментар

• Първоначално изпратено от djoni fx

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor
                                zdraweite wsichki,

Коментар

Working...
                                X