i kvo pravim ot tuk na setyne.............??? nqkakvi komentari za EUR/GBP.........???
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от SPEKOБате Коко,
предпоследният ти пост с ордерите ти не ми харесва!
НО УСПЕХ БРАТЛЕ
Спеко предполагам че днес ще имаме импулсно движение надолу с цел 1.2650-30
Относно предпоследният ордер със цел 1.2450 - мисля че там ще завършим тази сложна 4 ка ако е 4 ка въобще хехе
Коментар
-
Re: Buck/L
Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от dep-jKoko kanadeca mai vliza v sell zonata ,no niakade ot 10.55/60 .Ne6to mu se opava 10.60/65 sup .Kak misli6 ?
Osven tova NZ dollar mai si napravi danceto i sega se e nacelil kam 0.6700.Teku6tite zoni sa OK za buy s vazmojnost za dobavki pri 0.6200 stop 0.5990 .Imam v predvid za po-dalgosro4na strategia .Kakvo e mnenieto ti ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от dep-jKoko kanadeca mai vliza v sell zonata ,no niakade ot 10.55/60 .Ne6to mu se opava 10.60/65 sup .Kak misli6 ?
http://forexmasters.hit.bg/cad3.gif
Коментар
-
Първоначално изпратено от dep-jKoko kanadeca mai vliza v sell zonata ,no niakade ot 10.55/60 .Ne6to mu se opava 10.60/65 sup .Kak misli6 ?
Коментар
-
Само две думи за ситуацията,
Привидя ми се страхотен мечи флаг - много красив с много ясни цели, обаче от Белият Дом започна да смърди нещо заговори се за злоупотреби за проблеми и за капак на всичко в интервю някакъв никому неизвестен конгресмен каза че Сноу си носи оставката в задният джоб прилежно написана и подписана, и като резултат какво - долара пада. Да им знам глупостите, после за да не стане положението неудържимо лично Буш опроверга този слух като измънка нещо в смисъл че на Сноу сестра му няма как да е курва защото той нямал сестра. Уууу мафия развалиха ми хубавият мечи флаг
Коментар
-
Първоначално изпратено от djoni fxEUR/USD-1.2780. Евро-долар остана вчера под съпротивата в 1.2825, в рамките на вълна С от В. Двойката формира обръщащ модел на дневна база-"Bulish engulfing". На този етап е необходимо покачване над 1.2805 като пръв сигнал, но покачване над 1.2825 ще бъде потвърждение за начало на С във възходяща посока към 1.2920. Нивото на основна подкрепа преминава днес на 1.2727.
TOVA SA DRASNALI "ANMART" ZA EUR/$...........??? O4AKVAM KOMENTAR............!!!
Да обобщя аз съм къс с цел 1.2670, при достигане на 1.2910 ще удвоя късата и ще ревизирам целите на 1.2470.
Успехи
Коментар
Коментар