IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• i kvo pravim ot tuk na setyne.............??? nqkakvi komentari za EUR/GBP.........???

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO
      Бате Коко,

предпоследният ти пост с ордерите ти не ми харесва!

НО УСПЕХ БРАТЛЕ

Спеко предполагам че днес ще имаме импулсно движение надолу с цел 1.2650-30

Относно предпоследният ордер със цел 1.2450 - мисля че там ще завършим тази сложна 4 ка ако е 4 ка въобще хехе

Коментар

• Re: Buck/L

Първоначално изпратено от koko
        Първоначално изпратено от dep-j
        Koko kanadeca mai vliza v sell zonata ,no niakade ot 10.55/60 .Ne6to mu se opava 10.60/65 sup .Kak misli6 ?
        Не мисля така, аз съм дълъг там но съм удължил дългосрочно с цел 1.20, защо не сме сел зона - защото възможна цел на спада е 1.1015 ФЕ 161.8 ако това падне да може би
        Da taka e.Celta e 10.15/20.No ot tezi niva e riskovano da se kupuvad C dolari (pone za momenta),a ideiata ti za 1.20 long term e napalno rezonna .Ne sam siguren samo napravihme li dano .Spored men kato 4e li ima o6te potencial za nadolo.
        Osven tova NZ dollar mai si napravi danceto i sega se e nacelil kam 0.6700.Teku6tite zoni sa OK za buy s vazmojnost za dobavki pri 0.6200 stop 0.5990 .Imam v predvid za po-dalgosro4na strategia .Kakvo e mnenieto ti ?

Коментар

• zdraweite wsichki,
          moiata prognoza za GBP...wijdam go kus s cel 8660 i ot tam dulag pak do 8770...da widim kak shte se razwie
          Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• kolegi az s1m na4ina6t v1v fx bihte li mi prepora4ali niakoia knijka koiato da mi raziasni osnovnoto za valutnata t1rgovia. blagodaria vi predvaritelno.

Коментар

Първоначално изпратено от koko
              Koko kanadeca mai vliza v sell zonata ,no niakade ot 10.55/60 .Ne6to mu se opava 10.60/65 sup .Kak misli6 ?
              Не мисля така, аз съм дълъг там но съм удължил дългосрочно с цел 1.20, защо не сме сел зона - защото възможна цел на спада е 1.1015 ФЕ 161.8 ако това падне да може би

http://forexmasters.hit.bg/cad3.gif

Коментар

Коментар

• Buck/L

Коментар

• Бате Коко,

предпоследният ти пост с ордерите ти не ми харесва!

НО УСПЕХ БРАТЛЕ

Коментар

• Само две думи за ситуацията,
                      Привидя ми се страхотен мечи флаг - много красив с много ясни цели, обаче от Белият Дом започна да смърди нещо заговори се за злоупотреби за проблеми и за капак на всичко в интервю някакъв никому неизвестен конгресмен каза че Сноу си носи оставката в задният джоб прилежно написана и подписана, и като резултат какво - долара пада. Да им знам глупостите, после за да не стане положението неудържимо лично Буш опроверга този слух като измънка нещо в смисъл че на Сноу сестра му няма как да е курва защото той нямал сестра. Уууу мафия развалиха ми хубавият мечи флаг

Коментар

• Sell Eur 1.2812 stop 1.2852 TP 1.2652
                        Limit Sell Eur 1.2910 Stop 1.2980 TP 1.2450
                        Limit Buy Eur 1.2450 Stop 1.2380 TP 1.30

Коментар

• ПП При пробив на 1.2844 ще хеджирам за малко

Коментар

• Първоначално изпратено от djoni fx
                            EUR/USD-1.2780. Евро-долар остана вчера под съпротивата в 1.2825, в рамките на вълна С от В. Двойката формира обръщащ модел на дневна база-"Bulish engulfing". На този етап е необходимо покачване над 1.2805 като пръв сигнал, но покачване над 1.2825 ще бъде потвърждение за начало на С във възходяща посока към 1.2920. Нивото на основна подкрепа преминава днес на 1.2727.

TOVA SA DRASNALI "ANMART" ZA EUR/$...........??? O4AKVAM KOMENTAR............!!!
                            Смятам че тоя анализ е перфектен, аз лично продължавам да съм къс със цел 1.2650, но наистина последните две движения говорят за възможна разходка до около 1.29, ако това стане то пътя на еврото до финализиране на 4 ката на 1.2450 ще е отворен. В смисъл колкото по-нагоре отиваме сега, стига да не минем 1.2970 толкова по-ниски цели излизат.

Да обобщя аз съм къс с цел 1.2670, при достигане на 1.2910 ще удвоя късата и ще ревизирам целите на 1.2470.
                            Успехи

Коментар

• не е време за реклама на посредници,
                              сега съм си при най-близкия до местоработата ми , на улицата към спирката за вкъщи е
                              вечер минавам да си взимам печалбата

Коментар

• A ti "фен1"prez koi posrednik tyrguva6.......???

Коментар

Working...
                                X