IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/JPY

Ми то си пада докато се чудиш бе колега аз рипнах веднага след като проби 1.3070 и си гледам кефа сега

Коментар

• EUR/JPY

Koko кажи нещо по тази тема. До каде ще пада еврото?

Коментар

• Др

Докторе как са нещата при теб. Аз излязох на 2/3 от дългото евро на 1.3075 - удари ми стоп там на 50п печалба, дългият кабел съм доволен и още го стискам но ме е яд че не разтварих част на 1.8825 бях почти сигурен че ще го пробие. Мого съм доволен от паундйена и ще си я стискам докато не удари стопа ми на +1п там съм доволен само от суапа дори, и въобще интересен ден. Сега се ослушвам каква каша да забъркам и от къде да добавям към дългите....
        Успехи

Коментар

• usd/JPY

ako vi e interesno tuk sam napravil edna grafika na tazi dvoika
          sabral sam grafika na den s tazi na 4h v gornia liav agal za da pokaja kade ako nastapi probiv 6te ima po goliamo dvijenie (ne ia puskam v foruma 6toto mnogo miasto zaema)

http://fostar.hit.bg/jpy_combine.gif

aide uspeh

Коментар

• EUR/JPY

Ами този момент чакам де. Ама пак се мотае

Коментар

• EUR/JPY

То и не пада )))

Коментар

• EUR/JPY

Някой има ли представа до кога ще пада еврото?

Коментар

• е/$

Тъкмо си мислех,че ще почне едно въртене отново около 1.3050 и нивото беше пробито

Коментар

• е/$

Yulian не съм се засягал, така че няма нужда от извинения наистина )) Стоп на всички е/д на 1,3070. Успех!

Коментар

• е/$

Swing,не съм искал да те засегна ....успех

Коментар

• eur/$

Добьр ден !! Здраве и успех ви желая !!
                        Сега се включвам .Как се дьржа днес пазара-.някой с мнение за ситуацията..??

Коментар

• е/$

Yulian, следвам плана си и просто реших да постна позициите си за сведение на останалите.
                          Успехи ти пожелавам на теб и останалите!

Коментар

• jpy

Amerikancite sigurno treta sedmica zapochvat da kupuvar JPY . Dobre che im znam nomerata , ta se otyrvah na prilichna pechalba ot dylgite E/J i D/J . sega ako nabliji 133.30 i 102 shte natovaria pak koshnicata

Коментар

• е/$

Сега,ако би трябвало да последва и втори тест и ако и той е неуспешен,ще се поскъсиш,за съжаление иначе от 1,3008 си ок досега

Коментар

• е/$

хубаво си добавил,ама за мен пъвия тест на 1.3115 1.3135 е неуспешен дай да видим по-нататък

Коментар

Working...
                                X