If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Докторе как са нещата при теб. Аз излязох на 2/3 от дългото евро на 1.3075 - удари ми стоп там на 50п печалба, дългият кабел съм доволен и още го стискам но ме е яд че не разтварих част на 1.8825 бях почти сигурен че ще го пробие. Мого съм доволен от паундйена и ще си я стискам докато не удари стопа ми на +1п там съм доволен само от суапа дори, и въобще интересен ден. Сега се ослушвам каква каша да забъркам и от къде да добавям към дългите....
Успехи
ako vi e interesno tuk sam napravil edna grafika na tazi dvoika
sabral sam grafika na den s tazi na 4h v gornia liav agal za da pokaja kade ako nastapi probiv 6te ima po goliamo dvijenie (ne ia puskam v foruma 6toto mnogo miasto zaema)
Добьр ден !! Здраве и успех ви желая !!
Сега се включвам .Как се дьржа днес пазара-.някой с мнение за ситуацията..??
Коментар
SwinG
е/$
Yulian, следвам плана си и просто реших да постна позициите си за сведение на останалите.
Успехи ти пожелавам на теб и останалите!
Коментар
novichyk
jpy
Amerikancite sigurno treta sedmica zapochvat da kupuvar JPY . Dobre che im znam nomerata , ta se otyrvah na prilichna pechalba ot dylgite E/J i D/J . sega ako nabliji 133.30 i 102 shte natovaria pak koshnicata
Коментар