If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
USD/CAD looks
about as neutral as you can get. It sits near the 50% retracement of the
1.2395/1.1950 range, stochs and RSI are near 50 on the dailies and the 10-and 20
day moving averages reside at 1.2192 and 1.2182 respectively. Canadian CPI was
close to expectations this morning and certainly not enough to stir up the BOC
ahead of its January 25 meeting where no change is expected.
USD/CAD trades quietly at 1.2200. Support is at 1.2270 and 1.2240, resistance at
1.2250/60. Small stops lurk either side. US CPI is seen flat while the core is
expected to edge up 0.2%. Claims are expected to fall 22K to 345K. --
варна, всичко зависи от 1.3075, аз може там да затворя 2/3 от дългите си
Коментар
taklamakan za FOSTARFX
МЕТАСТОК
Фостар,забравих да ти кажа,че версията,която имам ,съм я теглил от сайта на Калоян или на Баръков-
не се сещам точно от кой-и е 160МБ.Не мога изобщо да я инсталирам преди да ми приеме клуча,а
тя не го приема.Ако знаеш някъде някоя читава версия-дай линк.
Мислиш ли,че тази,която имам,може да стане!
taklamakan , neznam kakva e pri4inata da ne ti tragva!
davati 4e koda e nevaliden?
kogato go instalira6 i puska6 zadaljitelno go pusni v Offline ako niama6 IDLoader za real kotirovki!
АСО, благодаря ти за съвета, но това не е моята игра.
Добавям само в моята посока, винаги слагам стопове, имам си определени норми на печалба/загуба всеки ден, при достигането на които спирам да играя.
Вчера например бях 130п напред, а на мен 100п на ден са ми достатъчни. Загубата също е лимитирана до 2% на ден и 5% седмично. Обикновено не търгувам след 18ч. бг време и т.н.
Опитвам се да се придържам колкото е възможно по-плътно към тези правила без обаче да се насилвам. Днес например не ми се търгува повече и дори няма да дочакам 15,30.
Коментар