IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD

АКО ПРОБИЕ 1.825 В КОЕТО НЕ СЕ СЪМНЯВАМ МИСЛЯ ЧЕ ЩЕ ОТИДЕ ДО 1.8430 НО ТОВА Е МОЕ МНЕНИЕ

Коментар

• EUR/USD

МЕКЕТО АЗ ИМАМ ЛИМИТИРАНА ПОРЪЧКА ЗА КУПУВА НА КАБЕЛА НА 1.8525 И НА 1,8430 КЪОТВЕТНО 10 К НА ПЪРВОТО И 20 К НА ВТОРОТО НИВО И АЗ СЪМ НА СЪЩОТО МНЕНИЕ ЧЕ МОЖЕ ДА ПРОБИЕ 1.85

Коментар

• EUR/USD

znam,4e ne me pitate no si pravete raz4et za kabela da izdarjite do 1.8420,ako e/d se ozove na 1.29,koeto ne e nevazmojno dnes ili utre

Коментар

• EUR/USD

Малко по късно че имам поръчки

Коментар

• EUR/USD

КОКО КАЖИ Я АЗ ТИ БЯХ СПОМЕНАЛ ЗА МОЯТА АКО ИСКАШ ВКЛЮЧИ СЕ В КЮТО

Коментар

• EUR/USD

КОКО кажи наистина нещо че при мен е зле работата

Коментар

• EUR/USD

КОКО би ли бил така добър да разкриеш стратегията си на кабела. Аз и всички новобранци от форума ще сме ти благодарни.

Коментар

• EUR/USD

Vsichki obichame kabela , na men lichno mie lubim zashtoto komisionnata na dilyra e malko nad 2 %

Коментар

• EUR/USD

Асо и аз обичам кабел и имам стратегия само за него и си е доста успешна

Коментар

• EUR/USD

5.5 предишна стойност 5.1 млр прогнози мисля че ще е пониско от 5 но несъм сигурен

Коментар

• EUR/USD

proba

Коментар

• ASO

радвам се че поне ти си изкарал на +

Коментар

• EUR/USD

КОКО АЗ ЕВРОПЕЕЦА НЕ ГО ПИПАМ НАПОСЛЕДЪК НЕ МИ Е ИНТЕРЕСЕН ИГРАЯ САМО НА КАБЕЛА ЧЕ МНОГО ПИПСОВЕ ПРАВИ И В ДВЕТЕ ПОСОКИ

Коментар

• Iwousa

ИМАМ ЕДНА ЛИМИТИРАНА ПОРЪЧКА САМО С 4 К ОТ 1.8615 С ЦЕЛ 1,8530 НО САМО ЗА СПОРТА ДА ИМА ИНТРИГА

Коментар

• EUR/USD

KOKO kak se o4ertava/o4akva da e balansa,4e ne mi e ostanalo vreme da pregledam?

Коментар

Working...
                                X