IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD

Дон, защо да не издържи 1.2930 ?.... нека все пак да изчакаме ... от 2930 до 2898 има доста неща.....
    ако пробие... ок .... обаче ако не пробие ?

Коментар

• EUR/USD

Доне от 1.2945 имам малка дълга, ще добавям към нея на 1.2930 като основно ще добавям нагоре след 1.30 и ще целя 1.3222, имам стоп на 1.2880 и същевременно имам къс кабел от 1.8717 със преместен стоп на 1.8695, така съм с вързани гащи накъдето и да тръгне, ако пробие 1.2880 ще затворя всичко на плюс 10п
      Успех

Коментар

• EUR/USD

Карлос, на тебе кога почна да ти разбира главата от "опционни бариери"???
        Ти идея имаш ли що е то опция?

Чуй ме сега, палячо: затваряй демо позицията си навреме, кешавица няма, но поне самочувствието си ще почешеш.

buckle your seatbelt, Dorothy, 'cause Kansas is going bye-bye

Коментар

• EUR/USD

Done, za men trend-a e syvsem kratkosro4en - tova prosto e korekciq i smqtam 4e syvsem skoro ste se otpravim kym novi vyrhove v eur/usd. predpolagam 4e do 1,2850 ste sprem, a razgledano vav vremeto s nablijavaneto na 04.02 izti4at i dnite na USD euforiqta.

Коментар

• EUR/USD

Помете ли и 1.29 , няма да обърне и диапазона до март ще е 1.25-30.Вече така мисля..
            D.Y.F-091066

Коментар

• EUR/USD

done prav si no ne zabravqi za praviloto da kup kogato vsi4i revat.

Коментар

• EUR/USD

Четох мнение, мисля КОКО го беше изказал, че 1.2930 ще издържи. Не се заблуждавайте,
                коллеги, НЯМА ДА ИЗДЪРЖИ. Нито пък 1.2860. Въпрос на време е. Трендът е толкова
                мощен, че помита всичко по пътя си. Вярно е, че опционно свързаните бариери го
                затрудняват, но както виждаме, преодолява постепенно и тях. После няма какво да го спре.
                След като вчера падна и една от последните спирачки - в 17 ч. беше падежът на голям
                обем опции за EUR/USD на 1.30, нещата са ясни. Ако си спомняте, преди два-три дни се
                възлагаха по същия начин надежди на подкрепата 1.3022, но и тя беше пометена.

Коментар

• GBP/$

moje no v sanq si,maitap be uili,edin vapros Na kade sa preodlada4tite o4akvania a

Коментар

• EUR/USD

Chichko meketo, a ti shto ne si si slojil stop be mushmul takav?

Коментар

• EUR/USD

А може и на 1.19.......

Коментар

• EUR/USD

koito go e strah da ne gleda,ne zabravqite 4e do lqtoto moje da sme na 1.39

Коментар

• GBP/$

Според Вас може ли да видим кабела над 1.87 до краят на седмицата? Благодаря.

Коментар

• EUR/USD

dak sme dalgite ,trapnem li ,ne boite se deca za utre6nia den utrte moje i da sme po zle.

Коментар

• EUR/USD

mnogo me4ki be brato toq $ ne se li prekupi

Коментар

• EUR/USD

ЗА СЕГА СЪМ НЕУТРАЛЕН И ЧАКАМ ДА ВИДИМ КАКВИ ЩЕ СА ДАННИТЕ ОТ ЩАТИТЕ

Коментар

Working...
                                X