IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• КОКО

Да Доне прав си.
    За мен приключи една от най успешните седмици имам общо над 1800п основно от четиричасовата ми игра в паунд йена и една много успешна интрадей игра в която ако видите прогнозите в анализи на инвестора почти всичко се изпълни до пипс хванах един връх едно дъно и въобще неща които рядко се случват в живота на един трейдър.
    Утре имам рожден ден и това беше добър подарък който си направех, така че с приятели ще изчезна на едно много красиво място и не знам дали ще успея да се върна в неделя. Ако не се чуем до тогава пожелавам ви една успешна нова седмица.

Коментар

• КОКО

Чудя се защо въобще контактуваш с кики, точки, мочки и др. подобни. Те не
      заслужават никакво внимание. Пълната изолация е най-добрия лек срещу тях.
      Остави ги да си говорят сами като... Е, каквито са си там...

Коментар

• КОКО БАС

КИКИ падна ми в очите оня ден когато обясняваше че си търсиш балъци да се ловиш на бас и сега какво аз ако бях загубил щях да ти платя а ти момченце и на всичкото от горе не ги искам за мен не не не не ти си от типът хора които виноги съм ненавиждал

Коментар

• КОКО БАС

иначе и двамата са портиери в един бар

Коментар

• КОКО БАС

вие с басове хеджирате ликики не е точката те са от различни поколения

Коментар

• КОКО БАС

Коко по-полека да не те стегне сърцето бе пич.Ще се гътнеш и форума ще загуби една малка част от очарованието си.Раздишай малко.Излез на въздух.Споко не човек.
              А това какво си си мислел и какво мислиш сега по принцип няма никакво значение.Утре други работи ще мислиш.И кво от това?
              Успех и не се нерви.

Коментар

• КОКО БАС

КИКИ доскоро смятах че ти си добър трейдър сега си мисля че си едно комплексарче което няма и стотинка в джоба и на всичкото от горе си некоректен, плюеш всички, а на всичкото отгоре си и точката която дължи ппари на новичък защото когато ауд наближи 65 ти ми наду главата да приготвям парите а и дума не пророни за точката която дължеше уж и на теб освен на него
                Ето това си ти едно жалко нищожество, поне те разбрахме що за човек си
                Желая ти успех

Коментар

• КОКО БАС

кики, ти май само чакаш да напишат нещо в MoneyTec и го копваш тука.

Коментар

• КОКО БАС

Между другото точката ми дължи 1000 така че тези 200 ги цедирам към точката.Търси си ги от него.
                    Аре чао.Отивам да се забавлявам.Все пак е петък вечер.

Коментар

• Не се карайте, приятели!

Много не исках да се меся, но това не мисля, че трябва да го пропуснем ...

Ето вижте, как таргуват хората:
                      http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...tem=5552296812

че даже има и снимка:
                      http://www.fotothing.com/dom/photo/e...3ca95dd975952/

А вие тука за един Forex ще се изпокарате...

voila

Коментар

• КОКО БАС

Искаш ли да бетнем сега че ще видим първо 1.3150 преди 1.2950,а?

Коментар

• КОКО БАС

КИКИ не си коректен изпълни си задължението за ауд, казах приятелю прати скапаните пари на инвестора от които не искам и стотинка нито искам да са изпратени от мое име но коледата а от името на всички пишещи тук, направиго ако си мъж и стига вече ако са ти проблемни кажи ще те разберем

Коментар

• КОКО БАС

Споко Коко.Не стига че си бесен калитко ами и подскачаш.
                            На ауд-то такъв късмет извади че нямам думи.
                            Чакай и аз да предложа някой бас който ти ще приемеш пък тогава ще видим кой на кого има да дава.
                            Щото квото ти предложих вчера ти не прие.Май не е много коректно ,а?

Коментар

• КИКИ БАС

КИКИ приятелю вече дължиш 200д и ауда спечели- 100д от там ще говоря с костов да ги пратиш на ИНВЕСТОР и той да ги преведе от името на всички пишещи тук на българската коледа, за което да постне платижното и 100д от баса за еврото очаквам да контактнеш с мен по майла за да ти дам банкова сметка, за вторите 100д ако имаш проблем мога да изчакам неопределен период от време но ДЪРЖА да изпратиш първите 100 които ще отидат за благотворителност- БЛАГОДЯРЯ

Коментар

• $

по е/иена ползвам рси на дневна

Коментар

Working...
                                X