IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• КОКО

С твое позволение, очаквам пробив на две силни подкрепи на еврото - 1.2930 и евентуално
    1.2860 за седмицата. Трябва само кивито и кенгурото да "освободят" малко ресурс за
    долара. Успешна седмица и на тебе!

Веселяк, и на тебе успешна седмица!

Коментар

• FOREX

Здравейте и успех на всички,които очакват "старта" на седмицата.
      Иво Ч.Р.Д здраве и много успехи желая.

Коментар

• КОКО

Прекрасно Доне сега се опитвам да влеза в час но ми е малко трудно. Имам чувството че корекцията завърши на 1.2930 и сега сме за нагоре трябва ми да видя още един неуспешен тест на 1.296 за да съм сигурен и да товаря здраво влака за нагоре. Смятам че утре до края на деня картината ще е съвсем ясна. Желая ти успешна седмица

Коментар

• КОКО

Здравей, КОКО! Как беше на красивото място с приятелите? Отдъхна ли?
          А на свободните съчинения на тема кики не се впрягай, пази си силите за интересната
          седмица, която ни предстои. И друг път съм го казвал: "Кучетата лаят, керванът си върви..."

Коментар

• FOREX

Кабела според мен ще тества още веднъж 1.8615 и ако това ниво издържи гоним 1.90 нивата, подобно стоят нещата и с еврото. Не съм анализирал обстойно така че утре ще пусна нещо по подробно. Що се отнася до свободните съчинения на тема КИКИ и бас защо не престанете защото наистина вече се обиждам, нямам нищо общо с некоректни хора като него и няма да имам.
            Желая ви успехи

Коментар

• FOREX

Иво честит рожден ден много успехи в бъдеще, и отново ако ми позволиш един цитат на петя дубарова

Прескачай всичко що ти пречи
              Мрази обичай и живей
              Бъди човек а не човече
              Гори но никога не тлей

Коментар

• FOREX

Стоит также обратить внимание на то, что в течение всей прошедшей недели доллар получал существенную поддержку от комментарием членов федерального правительства, намекавших на ускоренные темпы повышения ставки, в связи с инфляционными беспокойствами. Однако в пятницу интернет-версия журнала BusinessWeek опубликовала статью, в которой говорилось о том, что председатель Федерального Резерва Алан Гринспен против усиления темпов повышения ставки, что прибавило движущей силы для роста евро.
                http://www.forexpf.ru/_newses_/newsid.php?news=278979

Коментар

• FOREX

za men ne e po veroiatno no ne go izklucvam kato vazmognost verno e che imame signali za eventualno obrastane na trenda no sled tozi spad do 1.2923 triabva da registrirame i po nisak vrah ot 1.3664 i to toi triabva da e isano otlicim na dnevna grafika taka che predi da go napravime tova za obrastane na trenda e rano da se govori sega ima variant 1.2850-1.2930 da ne zadargi spada ste potvardi tvoia scenarii za obarstane na trenda.USPEH

Коментар

• FOREX

kak mislite za GBP/US tazi sedmica?

Коментар

• FOREX

гледма че прогнозите ти са само за поредно поефтиняване на долара не мислиш ли че има основания за промяна в тренд-а ? И не е ли по вероятно да видим 1,24 преди 1,40 ?
                      http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• FOREX

GBR/USD uvi mai izpusnah vlaka za 1.95 koagto beshe na 1.8530 nagore v momenta ne bih se vklucval smiatam che v eur/usd i usd/chf ste se otvoriat po udacni i bez riskovi vazmognosti.uspeh na vsicki kolegi

p.s.i cestiti rogden den na KOKO makar da ne se poznavame si spomniam "vklucvaneto ti "vav foruma na deltata dot.

Коментар

• FOREX

EUR/USD smiatam che 1.2923 ne e srednosrocnoto danno i okazvaneto na saprotiva ot 1.3120-1.3140 ste e dobar signal za tova pri preminavane na gornata zona ste e udacnoi da se izcaka 1.2970 za pokupka na evra s cell min.1.3660/licnoto mi vigdane e nad 1.4200 no vse pak triabva da se izcaka da se vidi kak ste se dargi kursa nad 1.3400/.eventualno otkrivane na kasa na 1.3110 sas stop na 1.3145 i target 1.2899 .platnata se obrastat na 1.2880 sas stop na 1.2810 i pak sastite celli.spored men trudno ste se zadargime v reindg ot 200-3000 pipsa ADX ne mi podskazava podobno nesto no nisto ne preci i da gresa.
                          EUR/JPY pri edna po dlagosrocna strategia spored men triabva da se cakat stoinosti blizki do 130.00-131.20 za izgragdane na dalgi pozicii sas stop na 129.70 i cell 149.00 razbira se predi tova triabva da preminem prez 138.00 i da se zadragime nad 141.50 koeto da potvardi probiva i posle se otpraviame kam 149-150.ako v momenta ne spadnem kam 130.00 za nibvo na vhod e udacno da se izcaka probiva prez 141.50 koito razbira se e hubav0o da e potvarden ot indikatorite.ako barkam v gornia scenarii to utocniavam che stopa na 129.70 moge da se podkrepi s edin reverse 30-40 pipsa po nadolu sas cenovi celli 1.-127.20 2.-125.00 cifrite sa orientirovacnoi v smisal moge da se razmibnat s niakoi pips
                          USD/CHF smiatam che ako go vidim v intervala 1.2130-1.2180 e za skasiavane sas stop na 1.2210 i cell min 1.1350

Коментар

• това ми е най добрия резултата за миналата година

Много добър резултат. Аз играя на 15минутната. Отпреди една седмица минах на реална и вече успях да издухам 7% от акаунта. Добрече че не рискувам повече от 1-2% в сделка, понеже почти всичките ми сделки бяха губещи. Като става въпрос за реални пари вече човек се учи доста по бързо.

300 пипса печалба на месец какво означават при тебе. Щом играеш на 4часовата, то тогава стопа ти сигурно ще е около 100-200 пипса. А какво представлява месечната ти печалбата ти като процентно съотношение от акаунта. Сигурно около 3-5% средна месечна печалба?

Коментар

• КОКО БАС/КОКО РЕВЛЬОТО

Мен ми е по-интересно да чуя Кики какво прави

Коментар

• КОКО БАС/КОКО РЕВЛЬОТО

Pozdravleniq KOKO uspq da zabludi6 po4ti si4ki vuv Foruma osven men i oste nqkolko 4oveka koito te poznavame.

Коментар

Working...
                                X