If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
книгата я имам, ама съм я свалял през EMule и не знам да я има някъде по нашите сървъри. Преди време я търсих, но не можах да я намеря. Ако някой ми каже къде и как мога да я upload-на ще се пробвам днес. Към 8МВ е.
Знаеш, че образно казано "гравитационните сили" винаги теглят курса към "центъра".
За мене този център е курсът при въвеждане на еврото, който е доста надолу.
И друго - средата между дъното 0.86 и върха 1.36+ е приблизително около този
център.
Очаквам силни данни за декември от САЩ. Те ще започнат да излизат в началото на
февруари. А и лихвите - 0.25 или 0.50, каквото и да е, диференциалът ще стане осезаем.
А и Чикагските фючърси, които от доста време насам са къси на евра.
Нямам акробат. Нещо се бъгна и не съм го оправял.
Моето мнение е категорично - надолу. В първата половина на декември изказах мнение
за 1.19/1.2++ около средата на февруари. Още държа на него.
Един анализ на Андрю един доста добър трейдър, трябва да имаш акробат 6, абе в общи линии е повече за нагоре и той. Но за сметка едни иранци с които също си пиша мислят като теб, аз още не мога да се ориентирам а и главата ми нещо ме цепи така че още не съм си направил графиките.
Успех
Арабите си работят тогава, аз следя експериментите които си правят обикновенно на тенфорето. Между другото фхсм започнаха да правят от известно време сот доклади ако някой следи това ето линка http://www.dailyfx.com/ssi.html
Доне и Марио изказа подобна теза аз за това чакам да видя дали 1.2960 ще издържи но рси14 пресече ма14 което за мен е един от ясните бичи сигнали, поне за посоката се ръководя от това и по принцип съм бичи настроен тази седмица но както казах два дни не съм следил пазара и сега наваксвам. Утре вечер ще се опитам да постна анализа си. Успехи
Коментар