IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• GBP/USD

petre pichi mi za 8te dekara

Коментар

• GBP/USD

Съжалявам,грешката е моя - в 13.00ч, явно като съм писал още не ми е било подействало кафето :-)

Коментар

• Петър

Вероятно е погледнал вчерашния график.
        Вчера излезе в 11.30 БВП за Англия 0.7 при очаквания за 0.6.

Коментар

• AUD/USD

Здравейте колеги ,някой с мнение за тази двойка.Скъсил съм от 0.7724 но нещо не се получава.позицията ми е голяма и минусът вече е доста, стопът ми е на 0.7784.

Коментар

• GBP/USD

за паунда има една новина в 13,00 но тя не е толкова важна...

Коментар

• GBP/USD

i az sam na tova mnenie pepi ot kade go vze tova za 11.30????

Коментар

• Добър ден!

Sell limit 1.1845 stop 1.1865

Коментар

• GBP/USD

11:00 GMT

Коментар

• GBP/USD

Петре, да не се бъркаш нещо за паунда - в 11,30 не виждам никакви новини...

Коментар

• EUR/USD

eur/usd току що се оттласна от 21-дневната МА на дневна графика. Може и да тества 1.30 отново, но както каза Петър зависи от новините в 11:30. Ако са добри за Англия може би пак ще тества 1.3120

Коментар

• Добър ден!

Едно предложение.
                        При еврото и франка, които общо взето се движат синхронно спрямо долара, днес имаме два добри ориентира,които могат да потвърдят или отхвърлят това което ще предложа:
                        При еврото е пробита шията на предполагаема H&S, при франка ценови канал на 4h. И при двете валути след пробивите започна корекция на 5-вълнови импулсни вълни. И при двете валути 38% фибо на корекцията е приблизително в района на линиите на пробивите.
                        Това би могло да се използва при играта днес с тия две валути.

Коментар

• Нов FOREX анализ

Daily Forex Forecasts 27-jan-2005 09:00GMT www.iforex.org

Коментар

• EUR/USD

Junior Jack - ако има някаква корекция, то тя ще е до 15.30 После след новините ще стане наистина доста напечено.
                            Успех на всички Спекуланти

Коментар

• EUR/USD

Петре, дали поне се очаква днес лека корекция надолу или да се спасявам на тези нива? Мерси.

Коментар

• GBP/USD

spec00 - в 11.30 ще стане много ясно накъде ще тръгне паунда.Аз лично смятам че ако СР! им е добър като нищо можем да видим 1.9130 дод довечера.
                                Но да изчакаме до 11.30
                                Успех на всички Спекуланти

Коментар

Working...
                                X