If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте колеги ,някой с мнение за тази двойка.Скъсил съм от 0.7724 но нещо не се получава.позицията ми е голяма и минусът вече е доста, стопът ми е на 0.7784.
Коментар
!!!
GBP/USD
за паунда има една новина в 13,00 но тя не е толкова важна...
Коментар
Aleks
GBP/USD
i az sam na tova mnenie pepi ot kade go vze tova za 11.30????
eur/usd току що се оттласна от 21-дневната МА на дневна графика. Може и да тества 1.30 отново, но както каза Петър зависи от новините в 11:30. Ако са добри за Англия може би пак ще тества 1.3120
Едно предложение.
При еврото и франка, които общо взето се движат синхронно спрямо долара, днес имаме два добри ориентира,които могат да потвърдят или отхвърлят това което ще предложа:
При еврото е пробита шията на предполагаема H&S, при франка ценови канал на 4h. И при двете валути след пробивите започна корекция на 5-вълнови импулсни вълни. И при двете валути 38% фибо на корекцията е приблизително в района на линиите на пробивите.
Това би могло да се използва при играта днес с тия две валути.
Junior Jack - ако има някаква корекция, то тя ще е до 15.30 После след новините ще стане наистина доста напечено.
Успех на всички Спекуланти
Коментар
Junior Jack
EUR/USD
Петре, дали поне се очаква днес лека корекция надолу или да се спасявам на тези нива? Мерси.
Коментар
GBP/USD
spec00 - в 11.30 ще стане много ясно накъде ще тръгне паунда.Аз лично смятам че ако СР! им е добър като нищо можем да видим 1.9130 дод довечера.
Но да изчакаме до 11.30
Успех на всички Спекуланти
Коментар