IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• GBP/USD

МАЙ НЕ ГО ПУСКАТ ЛЕСНО ДА ХОДИ НА ЮГ

Коментар

• GBP/USD

АБЕ НЕЩО СЕ МЧИ НЕЩЕ ДА ПРОБИЕ 1.8805-10

Коментар

• GBP/USD

хай асо

Коментар

• GBP/USD,AUD/USD

Здравейте и от мен. Аз също се скъсих вчера в комплект АУД,НЗД и Кабела. Продавах , купувах , даже затворих НЗД на 10 пипса печалба , АУД в момента съм на 0 , Паунда имам цена 1.88 , стоп на половината на 1.8880 . Успех на всички

Коментар

• GBP/USD

ХАЙ КОКО

Коментар

• AUD/USD

xxx Благодаря за анализа мисля че ще достигнем до 0.7724 там ще затворя ,ще си почина малко и после ще я мисля.Напоследък нещо все не ми издържат нервите а и не избирам подходящи нива за вход .Успех на всички и благодаря.

Коментар

• AUD/USD

Jeff, и аз държа една къса със средна 1.7658. На дневна имаме триъгълник. Аз го виждам в по-лошия вариант 2-ра или 4-та на възходящия тренд, която би трябвало да се развие в 5 вълни. Намираме се на горна граница. Очаквам отласкване надолу. Ако не - стопа ми е на 1.78.
                В по-добрия вариант, който виждам, очаквам доларът да възстанови позиции спрямо еврото, а от там и с/у повечето валути (държа си едни къси евра от доста време). Не знам защо си влязъл там. Аз скъсих поради две основни причини:
                1. Залагам на долара в началото на тази година.
                2. входа беше на долна страна на по-стар триъгълник за пробив (проби го, но формира нов) и добавяне на горна стена ( при мен 1.7740).
                Има и още няколко по-малки неща по различните графики.
                Успех!

Коментар

• AUD/USD

ДЖЕФ, в момента тестваме трендлиния, минаваща през върховете то 26 ноември и 31 декември. На 4Н ще се образува мечо поглъщане, ако в 12 часа затворим на 0,7750. На 2Н имаме същата фигура. На по-малките графики се вижда подкрепа на 0,7725. На 5м графика ми се струва, че се образува разширяващ се триъгълник т.е. има вероятност стопа ти да бъде ударен преди да започне по-сериозна корекция.
                  Аз бих сложил стоп на част от позицията на 0,7764.

Успех

Коментар

• GBP/USD

Аз още съм на мнение че ни очаква път надолу и при нужда ще добавя 1.9 ще видим но не сега

Коментар

• AUD/USD

10x! Успех и на теб, JEFF. И аз точно това решение сам взел!

Коментар

• AUD/USD

Ще внимавам само да не мине 0.78 , че тогава и да не искам ще трябва да затварям на много голям минус.Успех Илияне,аз мисля да хеджирам някак но все още се двоумя.

Коментар

• USD/JPY

Какво очаквате днес от пазара за тази двойка - USD/JPY?

успех на всички!

:]

Коментар

• GBP/USD

какво пък толкова дали в 11.30 или в 13.00 и дали е СВ! или СР!

Коментар

• AUD/USD

Не си сам. И аз сам в сащото положение от 0.7722. Според мен е реално да пробва поне още веднъж да мине над 0.778 ... внимавай да не ти изгърми стопа за няколко пипса ...

Коментар

• GBP/USD

Петър, в 13.00 излиза СВ!, не СР!.

Коментар

Working...
                                X