IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• trader.bg

бачкат вече
    Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• стоповете

Благодаря ти Новичък!
      Аз също искрено се надявам да успееш!

Коментар

• trader.bg

mai pak sgyna nqkoi imali problemi !!!!!!!!!

Коментар

• стоповете

Varna , uspeh ti jelaia . Dnes lichno mislia che pazara shte se opredelia ot dannite v 15.30 . Uspeh ti jelaia!

Коментар

• айде на въргала...

последните дни са истинска касапница, на теория съм 20 пипса назад, на практика около 100..., добре, че имам здрав метод за мъни мениджмънт, та ще оцелея. but who cares?
            Какво мислите за книгата на Райън Джоунс-Борсовата Игра, много ме впечатли като я прочетох. Истината е в мъни мениджмънта, ех, да го бях разбрал преди 3 години .....
            Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• стоповете

Новичък, в момента нямам интереси свързани с бъдещо движени по простата причина, че нямам разкрита позиция.
              Освен това препоръките които си постнал не противоречат в основния си смисъл на тези от Mizuho Bank.
              Очевидно нивото 3125 е критическо и за двамата анализатора. Само че единия залага на пробив, а другия на откат. Аз ще заложа и на двата варианта: Къса от3120 със стоп и обръщане на 1.3166. При разкриване на късата ще търся потвърждение от осцилаторите на малките мащаби 5 и 15 мин. във вид на дивергенция. Ако няма дивергенция къса няма да разкривам и ще вляза при пробив направо с дълга.
              Ако стане. Ако не - ще гледам.
              Успех.

Коментар

• USD/CAD

Благодаря. Успех на всички и от мен

Коментар

• USD/CAD

Благодаря. Успех на всички и от мен

Коментар

• USD/CAD

Luka - в е/$ нещата за сега(за интрадей) стоят спокойно. За момента настроението е за леко покачване, въпреки че сме на ниските нива от рейнджа и е възможен опит за пробив на 1.30.Но всичко това ще се промени в 15.30 когато излизат новините и БВП за САЩ.До тогава не мисля че ще имаме дарматични движения в която и да е посока.
                    Успех на всички Спекуланти

Коментар

• USD/CAD

Г-н Караиванов как стоят нещата в EUR/USD

Коментар

• GBP/JPY

Petre zdravei , chestito za dylgite!

Коментар

• USD/CAD

Здравейте Спекуланти.
                          Според мен е много добро за отваряне на къса позиция в USD/CAD от нива 1.2395/1.2415 със СТОП на 1.2440/50 и таргети 1.2330/40 и 1.2270. При пробив на последният очаквам подкрепа на 1.2210/20 и 1.2160/80
                          Успех на всички Спекуланти

Коментар

• Strategia

EUR/USD - технический анализ Валютный рынок

17:51 26.01.2005

Всё в нашем мире меняется - индикативный интервал цен, выход курса выше которого обозначит нам переход рынка из down состояние в up состояние, сузился до 1.3090-1.3125. Определим критерии Up-настроений: закрытие дня выше 1.3115 или закрытие свечи с периодом 60 мин. выше 1.3150. Выход курса выше 1.3100 обозначит нам технические намерения рынка на достижение уровня 1.3290: 1.3294 - 50% коррекции от снижения курса 1.3666(30/12/04)-1.2919(20/01/05); 1.3290 - цель на обработку фигуры Двойное Дно с локальными минимумами 1.2919(20/01/05) и 1.2943(25/01/05).

Торговые тактики.

В случае тестирование ценой уровня 1.3120 открывать позицию на продажу, стоп-лосс - 1.3161, цель - 1.2920. В случае выхода курса до 1.3100 стоп-лосс передвигать на уровень открытия позиции.

Успехов Вам.

Сопротивление: 1.3090/15, 1.3150, 1.3205, 1.3385, 1.3490, 1.3665, 1.3740, 1.3900/20.

Текущая цена - 1.3047, 17.48 мск.

Поддержка: 1.3000, 1.2970, 1.2920, 1.2860, 1.2770, 1.2700, 1.2650.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Kak da ne me iad che ne sym go otigral?

Коментар

• стоповете

За днес бих посъветвал тези,които биха се съобразили с препоръката на Мицуно,да изчакат нива поне 20-30 п под Мицуно препоръката и тогава да преценят дали да се влиза с позиция .....

Коментар

• стоповете

varna, "те" е просто един анализатор.... хубаво е да го прочетеш и да го видиш тъй като е написано и е нарисувано чисто и ясно .. но нищо повече... интересно защо на нейния анализ няма подкрепа на 2960?

Коментар

Working...
                                X