If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
I0 Това 1.2450 видим ли го няма връщане назад, и аз миналата година скъсих от 1.22 с цел 1.19 и си добавях като пич до 1.299 и добре че имаше господ че затворих на 1.275 с 23% загубен акаунт и точно това прословуто 1.2450 когато го счупи се притесних че няма връщане назад и само добавях с надеждата да видя корекция от поне 150п. Не ми се спомня какво беше. Никога няма да направя същата грешка повече. Някой пита за Куки той също май се опари тогава, а между другото май инвестор му дадоха награда скоро един телефон, а Петър говореше за 1.35++ и направо ми идваше да му извия главата.
Успех
Марлос /или както и да са никовете ти /.спокойно - ти още малко инфаркт ще получиш..!!
Психични проблеми ли имаш или наркотична недостатъчност - не зная ..Но се успокой !!
И не се притеснявай за моя живот -прекрасен е ..Пожелавам ти го ,но като виждам умственната ти обремененост пожеланието ми ще си остане недостижимо за теб човече .
за Коко:
Съгласен.
Аз залагам на 1,2850 като съм готов да поонеса и 1,2450 - това повече като психическа нагласа и за управление на риска.
А за GBP/JPY - поздравления. Йената миналата пролет я гоних до 114 на къса в USD/JPY и ми скъса нервите докато извадя 100 пипса за 2 седмици, така че вече я играя само на ритрейсмънт за по 40-50 п.
Марлос - дори нямам желание да ти отговоря ..но все пак който и да си си някаква човешко същество ..
Отговорът ми към теб е само един...От тона и от това което пишеш заключението ми е едно, а именно че между нас има светлинни години разстояние във всяко отношение !!
И това което мога да си позволя като загуба ...ти не можеш ..!!
А иначе съм прав и не се повлиявам от злонамерените ти думи !И не ме учи на български )Пиша така както мисля ,че е редно да изразя мислите си, а това че ти не ги разбираш и губиш на форекса и си търсиш с кого да се заядеш ..за да си в толкова лошо настроение ..си е твой проблем.
Успех и здраве ти желая !
Здравейте!
Петьо, за опциите - ще им дойде времето
Как отигра еур/дол днес и доволен ли си от резултата? За мен след поста ми вчера мисля знаеш как съм го отиграл - пасивно и чакайки момента Снощи разгледах двойката на всички интервали, които използвам и на седмична без индикатори се вижда само и единствено рейндж. Видях, че много хора се колебаят накъде след данните за БВП и с поста си показах моята позиция. За този месец ще приключа с 7.8% покачване на сметката. Относително скромно за резултати, които съм постигал в други периоди, но... Отново НО Месеца ми мина много спокойно, с малки и последователни печалби от 17 седлки + 1 сделка, която ми качи сметката с около 3% и три малки загуби. Мисля да продължа и другия месец и да видя как ще се развие и ако се окаже, че сигурноста на сметката най-после е осигурена не виждам за какво да се лакомя за резултати от над 20%, които мога да стигна, но за сметка на ужасен дискомфорт вътре в мен и съответно негативна енергия върху всички около мен. Разбираш ме, надявам се и ако се върнете и ти и Куки и всички, които се отдалечихте от форума, напук на всичко и всички мисля, че този форум може да стане едно топло място за отмора. Успех!
Ей, тензух, още нещо да ти кажа: в българсият език 1 точка означава край на изречението, 3 точки са многоточие, 2 поредни точки обозначават простотията на своя автор.
Докторе в неделя има избори, дано колегите ти нямат много работа там, на САЩ ще бъде необходимо два-три дни за да обяснят на всички как всичко е ок как в ирак има песни и танци на народите но преди това в неделя ще открием с гап нагоре какъвто докторе сигурно не си виждал. После да ще паднем до 1.2850 и там тръгваме нагоре към 1.4
Това мисля аз нали сме демокрация и всеки може да мисли както иска.
А казах че ми се иска да затворим на 1.31 а не че ще разтваря на 1.31
Успехи
Докторе, много почна да ги разбираш нещата.
Айде сега по-кротко, щото има още във форума хора, които си спомнят как ядеше дървото като уличен пес! И как през ден ореваваше форума със своите загуби.
Ти, вчерашният цървул, да даваш оценки на чужди прогнози?! Без да напишеш една цифра?
I0 Мисля като теб с две разлики, първата е че е възможен по дълбок спад до около 1.27 и дори 1.26- и втората е че около 1.4 ще имаме обръщане с цел 1.1 към. Но това е доста дълъг срок за да може да бъде обоснован освен ако човек няма някакви параспособности. Но не това е важното а друго как да се отиграе така че да се спечели при всяко едно движение. За това ще се опитам да обясня с няколко думи моята стратегия на игра.
Имам един луксозен но за сметка на това бавен влак който се казва паундйена, на него се качих от 1.91 под 1.90 добавях и горедолу на него съм натварил в момента 15% от сметката си като съм стигал до 8 добавки на част от които пускам плаващи стопове да гърмят и целта ми е 202 204 където смятам да слеза. Играя на 4ч и добавям при корекции, не следя никакви индикатори и новини. Суапа е повече от добър и в най лошият случай при ударени всички тп стопове сметката ми ще е удвоена като минимум.
От тук нататък всичко е подчинено на тая игра. Следя много внимателно кабела и предимно го играя къс и следя предимно йената която също предимно я играя къса понякога избирам швейцарец евро за алтернативи или ауд, което е единствената двойка която играя отделно несвързано с логиката на обслужване на основният ми трейд. Тук играя основно на 30м и се съобразявам с всичко. Понякога когато съм сигурен удължавам кабел или йена и произволни но го правя много внимателно.
В общи линии в момента за мен няма значение накъде ще тръгне и смятам че това е най-важното.
Успех
Коментар