IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Айде малко по същество - покана за дискусия

тои бати петио тогава плюеше мизухо и им повтаряше анализите с "причини" от 1 до 10

Коментар

I0 Това 1.2450 видим ли го няма връщане назад, и аз миналата година скъсих от 1.22 с цел 1.19 и си добавях като пич до 1.299 и добре че имаше господ че затворих на 1.275 с 23% загубен акаунт и точно това прословуто 1.2450 когато го счупи се притесних че няма връщане назад и само добавях с надеждата да видя корекция от поне 150п. Не ми се спомня какво беше. Никога няма да направя същата грешка повече. Някой пита за Куки той също май се опари тогава, а между другото май инвестор му дадоха награда скоро един телефон, а Петър говореше за 1.35++ и направо ми идваше да му извия главата.
      Успех

Коментар

• trader bg

изядоха ми супата

Коментар

• Марлос

Марлос /или както и да са никовете ти /.спокойно - ти още малко инфаркт ще получиш..!!
          Психични проблеми ли имаш или наркотична недостатъчност - не зная ..Но се успокой !!
          И не се притеснявай за моя живот -прекрасен е ..Пожелавам ти го ,но като виждам умственната ти обремененост пожеланието ми ще си остане недостижимо за теб човече .

Коментар

• trader bg

тук би трябвало да има дълъг разказ... - ще бъда кратък - щипват си момчетата

Коментар

• ДР

Какво можеш да си позволиш да загубиш бе, мишок?
              Затова ли рева и се тръшка преди 4-5 месеца?
              Защото си богат и пребогат?

Я се погледни: един пропилян живот на средна възраст.

Отвръщаваш ме.

Коментар

за Коко:
                Съгласен.
                Аз залагам на 1,2850 като съм готов да поонеса и 1,2450 - това повече като психическа нагласа и за управление на риска.
                А за GBP/JPY - поздравления. Йената миналата пролет я гоних до 114 на къса в USD/JPY и ми скъса нервите докато извадя 100 пипса за 2 седмици, така че вече я играя само на ритрейсмънт за по 40-50 п.

Коментар

• Марлос

Марлос - дори нямам желание да ти отговоря ..но все пак който и да си си някаква човешко същество ..
                  Отговорът ми към теб е само един...От тона и от това което пишеш заключението ми е едно, а именно че между нас има светлинни години разстояние във всяко отношение !!
                  И това което мога да си позволя като загуба ...ти не можеш ..!!
                  А иначе съм прав и не се повлиявам от злонамерените ти думи !И не ме учи на български )Пиша така както мисля ,че е редно да изразя мислите си, а това че ти не ги разбираш и губиш на форекса и си търсиш с кого да се заядеш ..за да си в толкова лошо настроение ..си е твой проблем.
                  Успех и здраве ти желая !

Коментар

• еур/дол

Здравейте!
                    Петьо, за опциите - ще им дойде времето
                    Как отигра еур/дол днес и доволен ли си от резултата? За мен след поста ми вчера мисля знаеш как съм го отиграл - пасивно и чакайки момента Снощи разгледах двойката на всички интервали, които използвам и на седмична без индикатори се вижда само и единствено рейндж. Видях, че много хора се колебаят накъде след данните за БВП и с поста си показах моята позиция. За този месец ще приключа с 7.8% покачване на сметката. Относително скромно за резултати, които съм постигал в други периоди, но... Отново НО Месеца ми мина много спокойно, с малки и последователни печалби от 17 седлки + 1 сделка, която ми качи сметката с около 3% и три малки загуби. Мисля да продължа и другия месец и да видя как ще се развие и ако се окаже, че сигурноста на сметката най-после е осигурена не виждам за какво да се лакомя за резултати от над 20%, които мога да стигна, но за сметка на ужасен дискомфорт вътре в мен и съответно негативна енергия върху всички около мен. Разбираш ме, надявам се и ако се върнете и ти и Куки и всички, които се отдалечихте от форума, напук на всичко и всички мисля, че този форум може да стане едно топло място за отмора. Успех!

Коментар

• ДР

Ей, тензух, още нещо да ти кажа: в българсият език 1 точка означава край на изречението, 3 точки са многоточие, 2 поредни точки обозначават простотията на своя автор.

Коментар

• КОКО

КОКО може и да си прав..Ужасното е че касапница в Ирак ще има..
                        За останалото ще видим ..

Коментар

• Др

Докторе в неделя има избори, дано колегите ти нямат много работа там, на САЩ ще бъде необходимо два-три дни за да обяснят на всички как всичко е ок как в ирак има песни и танци на народите но преди това в неделя ще открием с гап нагоре какъвто докторе сигурно не си виждал. После да ще паднем до 1.2850 и там тръгваме нагоре към 1.4
                          Това мисля аз нали сме демокрация и всеки може да мисли както иска.
                          А казах че ми се иска да затворим на 1.31 а не че ще разтваря на 1.31
                          Успехи

Коментар

Докторе, много почна да ги разбираш нещата.
                            Айде сега по-кротко, щото има още във форума хора, които си спомнят как ядеше дървото като уличен пес! И как през ден ореваваше форума със своите загуби.
                            Ти, вчерашният цървул, да даваш оценки на чужди прогнози?! Без да напишеш една цифра?

Йебем ти нещастника.

Коментар

I0 Мисля като теб с две разлики, първата е че е възможен по дълбок спад до около 1.27 и дори 1.26- и втората е че около 1.4 ще имаме обръщане с цел 1.1 към. Но това е доста дълъг срок за да може да бъде обоснован освен ако човек няма някакви параспособности. Но не това е важното а друго как да се отиграе така че да се спечели при всяко едно движение. За това ще се опитам да обясня с няколко думи моята стратегия на игра.

Имам един луксозен но за сметка на това бавен влак който се казва паундйена, на него се качих от 1.91 под 1.90 добавях и горедолу на него съм натварил в момента 15% от сметката си като съм стигал до 8 добавки на част от които пускам плаващи стопове да гърмят и целта ми е 202 204 където смятам да слеза. Играя на 4ч и добавям при корекции, не следя никакви индикатори и новини. Суапа е повече от добър и в най лошият случай при ударени всички тп стопове сметката ми ще е удвоена като минимум.

От тук нататък всичко е подчинено на тая игра. Следя много внимателно кабела и предимно го играя къс и следя предимно йената която също предимно я играя къса понякога избирам швейцарец евро за алтернативи или ауд, което е единствената двойка която играя отделно несвързано с логиката на обслужване на основният ми трейд. Тук играя основно на 30м и се съобразявам с всичко. Понякога когато съм сигурен удължавам кабел или йена и произволни но го правя много внимателно.
                              В общи линии в момента за мен няма значение накъде ще тръгне и смятам че това е най-важното.
                              Успех

Коментар

КОКО ти не спря да мечтаеш..!! Първо беше 1.33 сега 1.31 ...
                                Хубаво нещо са мечтите ..няма лошо.. НО...

Коментар

Working...
                                X