IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• bnight

USD CAD LONG 1.2326 TP 1.2399 STOP 1.2269

Коментар

• bnight

Тегли си 100 процента плюс от малката сметка и я върни към първоначалния и размер , и после смело по същия начин пак я удвои и чак след като , го направиш номера няколко пъти а той ще се получи си оставяй това което е в плюс и го вкарвай в позицията.Не е вярно че не е добър менижмънт , най-добрия е този и добавянето с голяма сметка с малък вход също е желязна система , но тази е по-добрата и на твоите години дори и с голяма сметка , ако можеш да го правиш е добра стратегия.Щади си нервите и избягваи многото входове , времевото скалпиране е много добро .Успех
      D.Y.F-091066

Коментар

• bnight

USDJPY LONG 103.52 TP 103.90 STOP 103.30

Коментар

• за мен

Нека и аз ви кажа кво е положението при мене и що и как играя на форекса.
          Имам стабилна професия и работа като наемен работник от 9.00 до 18.00. Печеля чисто около 10-12 пъти средната заплата в страната. Живея в собствено жилище в София, карам кола за 12000 лева. Лятото ходя на море в Испания. Естественно имам доста спестени пари. Плащам си като поп всички данъци, така че мога да докажа произхода им. От държа пари в банка на лихва махимум 8,5 процента. Обаче от година-две усетих, че на практиктика съм на загуба от този престой на парите ми в банката. Следя интензивно българската борса и СОФИКСа от както беше 130 ( сега наближава 700 ). Е така и не събрах куража да вляза и сега си скубя косите. От една година играя на демо-форекс с надеждата да не се набутвам после с мои пари а с наградата. Обаче ядец, така и не успях за един месец да направя от 10000 да станат 600000. Както и да е в началото на декември открих реална сметка, малка 300 лева. В началото естественно потръгна - 6 поредни седмици с печалба 50-60% седмично. Обаче последните 2 седмици нещо се закучи и само храня брокера. Все още съм 2 демо-печалби за 1-во място напред върху моите 300, така че няма да се отказвам. Бях направил 14 последователни сделки на плюс. Това май някой от гурутата дето е влезнал в историята го беше правил. Ама 15-стата ме удари. И беше къс кабел и плащах сума ти лихви 5 нощи. Както и да е от вчера пак потръгна. За тия 2 месеца кво разбрах:
          - стоп и лимит поръчките повече пречат отколкото помагат. Това при положение че имаш здрави нерви де. Иначе ако в състояние на паника затвориш или отвориш позиция, това в повечето случаи е по-лошо отколкото стопа да ти я затвори.
          -часта от парите с която трябва да се играе. 100% си е много рисковано без съмнение. Ефекта е все едно имаш стоп поръчка. 5% пък е страшно много консервативно за малки суми и като направиш 100 пипса и после много те е яд че не е било с по-голяма сума. Истината е някъде по средата.

Коментар

• рейндж

Последният подобен рейндж, за който се сещам, беше около 1,20, преди да поемем към 1,36. Две седмици скука бяха завършени с НФП, които изстреля курса с 2 фигури за няколко секунди.
            Струва ми се, че и сега ни чака нещо подобно.

Коментар

• bnight

Няма как обаче да стане с наши приказки,трябва да се опари и то не веднъж,за да се усети,но времето е пред него. ))

Коментар

• bnight

Няма, малки или големи сметки. Ако залагаш дори 50% няма да издържиш повече от месец. Бг брокерите(ако си при такъв предлагат малки лотове по 10 единици маржин), там дори с 200 евро сметка можеш да имаш ММ. Е верно за заплата няма да стигне, но все е нещо и най-важното опит. Като почнах докарах първата си сметка от 100е на 1600е и ги затрих в рамките на 1 ден. Рано или късно правиш грешка. Добре е да го научиш колкото се може по-скоро.

Успех

Коментар

• bnight

bnight - seriozno si pomisli zasto sistemata ti bez stopove dava takiva rezultati imenno v poslednite 2 sedmici!!!
                  a ti psihologiqta mai q razbira6 kato Dona - dryj go dupka pyk da stava kvoto ste!!!! samo 4e mai ne si dava6 smetka 4e Dona vliza s 1%!!!!
                  kysmet i dano nameri6 strategiq s koqto ste ima6 regulqrni pe4albi, pyk bili i te na mesec i ne po 50, a po 20% - togava s udovolstvie bih ti dal i sobstveni resursi koito da upravlqva6 srestu vyznagrajdenie!!! )))
                  uspehi na vsi4ki!

Коментар

• мъни мениджмънт /история на зануляването/

от 14.12.2004 с реална сметка
                    открит акаунт за сума Х - и занулен
                    добавени 25% Х - и занулени
                    добавени 20% Х - и занулени наполовина
                    добавени 50% Х
                    текуща наличност - Х
                    краткосрочна цел - печалба по Х / месечно
                    това означава за следващия един месец - 100% от акаунта
                    за по-следващия 50% от акаунта
                    за още по-следващия 33% от акаунта

Коментар

• неселкостопанска безработица за Германия

227к - какво значи , и как се тълкува от пазара??Няма ударение и концентрация на вниманието върху този показател , а положението е лошо.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• bnight

Успех.
                        Дано парите по сметката ти се превърнат в значима част от твоето имущество.
                        Тогава ще разбереш колко скъп е всеки процент от тях.

Коментар

• мъни мениджмънт

xxx аз съм обеден че тази система не е добра но просто нямам избор казах че сметката е смешно малка мисля Колкото до системите на демо тествам игра с 30% от сметката и стоп на 5% загуба за сега съм направил 50% възвращаемост за 8 дена. И парите продължават да растът.
                          http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Нов FOREX анализ

Daily Forex Forecasts 02-feb-2005 09:00GMT www.iforex.org

Коментар

• мъни мениджмънт

Id2 - 20поредни губещи , не е възможно , защото всички които отигравам за малко пипсове са губещи и грешни входове , и при теб е имало много от тези 20 излизали по на 2-5 п печалба , но си ги затварял на загуба , ако тези ми позиции които съм ги затворил с по няколко пипса плюс ги бях държал за по примерно 50 пипса и имаха и някакви стопове по на 20 , равносметката щеше да е печална дори да бяха с по 3 процента от сметката.Та управление на капитала по този начин е адски трудно , много е лесно да се каже изцеждай печелившите си позиции , т.е. отигравай добре изхода , но ми е трудно да го правя аз не се справям там.Често дългосрочната ми ориентация е вярна , особено ако нямам някаква дългосрочна позиция , която да ме прави пристрастен , но се отказвам да я ползам , защото ще ми донесе загуба , точно от невъзможността да я отиграя прецизно.А загубите ми винаги са били такива- 10 примерно печеливши и 1 губеща , но много губеща за 30 печеливши.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• мъни мениджмънт

ИД2, имаше един пост за теория на вероятностите преди 4-5 дена от ТТТ.

Иди го погледни моля те, за да си изясниш малко как пада монетата.

Коментар

Working...
                                X