IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Cabela

Новичък ако искаш къс кабел евентуално трябва да отвориш някъде тук с цел евентуално тази.

Коментар

• eur/usd

Отворих една лека и къса в EUR/USD 3080 и силно се надявам да я придвижа към 3150, за да си разтоваря дългия GBP/USD както си му е реда.

Коментар

• Cabela

Skysiavam kabela ot 1.8874 cel 40-50 pipsa

Коментар

• мъни мениджмънт

искам да ви покажа как трябва да се използва ММ
          в книгата на Лари Уийламс е много добре описан.
          от тук може да си изтеглите файла на Excel
          http://fostar.hit.bg/resource/MM.rar
          в който сам ви показал един пример!
          идеята е проста да се създаде лост на на нашите умения и колкото повече нарастват толкова повече лоста се увеличава! За примера сам използвал случайни числа с
          55% печеливши сделки при фиксиран стоп от 100 пипса и размах на случалната печалба от 1 до 250 пипса променя се само големината на позицията по формулата която съм ви написал. Риска който съм избра за примера е 3%, което е много малко, обикновенно най добрире работят с риск около 15%.
          Аз работя с тази формула и мога да ви кажа че риска ми 5% и се търгуева много спокойно а пе4албите си растата, като е много важно да се подбере правилно фиксирания стоп
          преди 2 дена ви показвах как е добре да се избере той, като се измери диапазона на вълутата за последната една година, който иска да се върне в понеделник и да види
          ето и сега резулата от формулата на симулацията!

айде успех,
          и вземете да четете

Коментар

• eur/usd

Затварям втората част от дългият кабел плюс 74п

Коментар

• eur/usd

Уф незнам какво ни се готви в краткосрочен план,но сам сигурен че сте е като грам от ясно небе за всички-ей сега затворих касо евро от 1,3089-и сте чакам да видя кво сте става и сте карам само на демо

Коментар

• eur/usd

Az pak mislq 4e ve4e e ot4eteno 0.25 punkta povi6enie na lihvata ! Ako tova se slu4i moje bi EUR/USD 6te padne za moment rqzko no v posledstvie 6te poskapne ! Moje bi ot 1.2995 e dobre da se kupi togava ! Ako pak FOMK ne uveli4i lihvata spored men 6te ima probiv na 1.3125 i nagore do 1.32 i t.n. Vie kakvo mislite !

Коментар

• прогнозки

Уважаеми трейдери,

Нашите усилия да имате актуална информация на форекс пазара стартира от м. април 2003 год.

От 01 март 2005 г. в прогнозите ще включим допълнително прогнози от платени източници
                  и посещението на нашия сайт ще стане платено.

Желаещите да се абонират моля изпратете е-майл: tempest@del.bg
                  за уточняване формата на плащане.

Стойност за месец -> 20,- USD.

Моля също така изпратете вашите предложения, за да намерим най-добрите и проверени източници
                  на прогнози за форекс пазара.

http://www.chartsignals.com/foam/fxoutlook.htm
                  http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• eur/usd

Коко , едва ли ще има изненада с лихвите , може изненадващо да не ги променят и тогава да се оттървем от дългите евра , че ми е писнало да чакам 1.32...Е чак толкова не съм се вживял...
                    D.Y.F-091066

Коментар

• eur/usd

VAPREKI CHE SAM DALAG NA EVROTO OT EDNA SEDMICA VSE MI SE STRUVA CHE DOLLARA STHE E VODESTH DOVECHERA.

Коментар

• eur/usd

На мен ми се струва че довечера ще излезем от рейнджа в резултат на изненада с лихвите или се притеснявам от това "measured pace". Но ще видим

Коментар

• eur/usd

ne znam za dolara ama si mislq 4e oste 1-2 dena pone pazara na eur/usd ste si ostane v reindja 1,2975-1,3090

Коментар

• eur/usd

struva mi se che usd sthe ima golqma podkrepa dnes vaprosa e dokade sthe stigne evroto predi spada?

Коментар

• Gbp/Jpy

Варна, изкушен съм и аз от тази позиция, макар да не мога да намеря много аргументи в нейна полза.
                              Засега оставам настрана.

Коментар

• Gbp/Jpy

Къс от 195,20.
                                Работа и заплата?

Коментар

Working...
                                X