If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
искам да ви покажа как трябва да се използва ММ
в книгата на Лари Уийламс е много добре описан.
от тук може да си изтеглите файла на Excel http://fostar.hit.bg/resource/MM.rar
в който сам ви показал един пример!
идеята е проста да се създаде лост на на нашите умения и колкото повече нарастват толкова повече лоста се увеличава! За примера сам използвал случайни числа с
55% печеливши сделки при фиксиран стоп от 100 пипса и размах на случалната печалба от 1 до 250 пипса променя се само големината на позицията по формулата която съм ви написал. Риска който съм избра за примера е 3%, което е много малко, обикновенно най добрире работят с риск около 15%.
Аз работя с тази формула и мога да ви кажа че риска ми 5% и се търгуева много спокойно а пе4албите си растата, като е много важно да се подбере правилно фиксирания стоп
преди 2 дена ви показвах как е добре да се избере той, като се измери диапазона на вълутата за последната една година, който иска да се върне в понеделник и да види
ето и сега резулата от формулата на симулацията!
Уф незнам какво ни се готви в краткосрочен план,но сам сигурен че сте е като грам от ясно небе за всички-ей сега затворих касо евро от 1,3089-и сте чакам да видя кво сте става и сте карам само на демо
Коментар
tupak
eur/usd
Az pak mislq 4e ve4e e ot4eteno 0.25 punkta povi6enie na lihvata ! Ako tova se slu4i moje bi EUR/USD 6te padne za moment rqzko no v posledstvie 6te poskapne ! Moje bi ot 1.2995 e dobre da se kupi togava ! Ako pak FOMK ne uveli4i lihvata spored men 6te ima probiv na 1.3125 i nagore do 1.32 i t.n. Vie kakvo mislite !
Коко , едва ли ще има изненада с лихвите , може изненадващо да не ги променят и тогава да се оттървем от дългите евра , че ми е писнало да чакам 1.32...Е чак толкова не съм се вживял...
Коментар