IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• GBP/CHF

nikoi ne mi podarqva 20p, nalaga se sam da si gi spestqvam, kogato moga.
    Sega sme na 1,2560, no mojehme da bydem i na 2,2660.

Коментар

• GBP/CHF

kato gledam obema za polsednite 24 4asa se e kupuvalo qko mislq che e vreme nqkoi da raztovari ;-))))

Коментар

• GBP/USD

ХАЙ КОКО СЕЛ НА КАБЕЛА ОТ 1.8890 С ЦЕЛ 1.8730 С 10 К ЗАНАЧАЛО

Коментар

• GBP/CHF

А какъв е бил смисъла от стопа ти щом си влезнал пак на същото ниво и в същата посока?

Коментар

• GBP/CHF

v4era6niqt mi stop na 2,2540 be6e otnesen.
            Sega otnovo sym kys ot 2,2560

Коментар

• GBP/CHF

kak vijdate dvoikata GBP/CHF sega e bi4i nastroena no mislq che ste ima korekciq pone do kym 2.2465 i posle pak nagore

Коментар

• GBP/USD

Малко по средносрочно и при кабела и при еврото се заформя “ascending triangle”, което ще рече според мен че ще имаме възможност за една добра къса за оформяне на дъно и колкото по-дълбоко е то толкова по-нагоре ще бъдем изтреляни макс в еврото до 1.2850 но е по вероятно 1.2960-20 да издържи и после нагоре към 1.33 и макс в кабела 1.8620 но надали ще пробием 1.87 със цел 1.92.

Коментар

• а индикаторите?

а кои индикатори най-често ползвате и в какви комбинации?

Коментар

• fostarfx, bnight

Имате поща!
                    The more it snows, the more it goes... on snowing - истинският цитат

Коментар

• GBP/USD

1,8925 де нещо запетаята ми се е изплъзнала

Коментар

• GBP/USD

Ще направя опит за скъсяване на кабела от около 1.8930 с цел 1.8850 и къс стоп 1.8950

Коментар

• USD/GBP

здрасти и от мен.КОКО какво мислиш за двойката-дали ще преминем 189.25 или ще сме надолу след скока до момента?

Коментар

• GBP/JPY

KOKO igraq za 30 pips-a inache chakam udoben vhod za udyljavane

Коментар

• GBP/JPY

Не че съм пристрастен защото както знаете в двойката имам удължавания от 190 но личното ми мнение е че корекция на тренда ще започне чак след 197.
                              Успех

Коментар

• za Poohbear newbie

прати ми я и на мен bnight@bitex.bg
                                http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

Working...
                                X