IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• USDCAD

затворих позицията от 10 к на 1.8855

Коментар

• GBP/CHF

Ще удвоя ако стигне над 2.2615 днес с таргет 2.2560.
      Нема начин да го изпуснем))

Коментар

• GBP/CHF

Продадох доларйена и долар швейцарец пък да видим

Коментар

• GBP/CHF

xxx и аз влизам една къса от 2.2579 за около 50 пипса. После пак нагоре нагоре.
          Иначе ви казах, че швейцареца ще яде яко бой, ама кой да слуша))

Коментар

• USDCAD

Продадох малко канадец за проба от 1.2410 с цел около 100п и стоп 1.2470

Коментар

• GBP/USD

tо Ivousa: Лека Нощ и дано ти се изпълни поръчката и като отвориш очи, да видиш хоп станал си с още един милион в сметката.

:]

Коментар

• GBP/CHF

ххх аха те хитри ама и ти казваш няма им се даваш лесно вече,а? успех и много печалба днес ти желая! айде лека нощ за мен вече.чао

Коментар

• GBP/USD

аз слагам къса поръчка от 1.8920 с цел 1.8855 и лягам че не искам да осъмвам пак... ако се изпълни здраве да е.успех на всички! и лек ден на вас!

Коментар

• GBP/USD

Внимавайте с късите кабели да не ви отнесе някое цунами в 15.30...)

Коментар

• GBP/CHF

Не, този път стопът е далеч. Леко ще променим тактиката при този крос

Коментар

• GBP/CHF

ххх здрасти,отнесе ли ти стопа пак преди малко?

Коментар

• GBP/CHF

Tech, ако трябва пак да отиграя същата ситуация, пак там бих сложил стопа.
                          Аз не съм пророк и не знам докъде ще стигне пазарът. Затова слагам стопове.
                          Днес седнах пред компа и видях, че стопа ми е ударен. Основанията, поради които заех позицията продължаваха да съществуват. Идеята не е да спестя 20п, просто така се получи.
                          Ако днес паунд/фракн се котираше на 2,27 вместо на 2,2560 стопът да ти изглежда нелогичен, нали?
                          Само вчера нямаше откъде да знам днешните котировки.

Коментар

• GBP/CHF

Мисълта ми е, че при GBP/CHF 20п движение е едно няма нищо. Обикновено стопа се слага защото удрянето му показва че сме сгрешили в преценките си при откриване на позицията. Смяташ че си сложил този стоп на погрешно ниво ли?

Коментар

• AUD/USD

Продължавам да очаквам в ауд завършване на вълна Е на дневна, на 4ч има оформен триъгалник аз продължавам да играя тая двойка късо с цели 0.7650 и 0.7550, като до момента имам три ударени тпстопа и сега отново ще скъся.

Коментар

• GBP/CHF

a ti kak go vidq tova 2.266 ???

Коментар

Working...
                                X