IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• E/D КОКО

Не знам защо сте ме разбрали грешно аз отдавна чакам тия нива за яко удължаване просто скъсявам долара от всякъде и ако греша ще загубя 5цифрена сума пари която загуба ще касирам около 1.2750

Коментар

• E/D КОКО

Аз съм къс в долари тоест лонг евро кабел къс кад къс швейцарец и единствено още малко съм къс ауд

Коментар

• към tarikatite

ОК ТОЯ МЕСЕЦ СМЯТАМ ДА НАПРАВЯ ВЪВ ВАРНА ЕДНО ТКЗС. ИДЕЯТА МИ Е ДА НАПРАВИМ КАКТО БЯХ ПИСАЛ ПРЕДИ БЛИЗО ГОДИНА ХЕДЖ ФОНД И МИСЛЯ ЧЕ ВРЕМЕТО ДОЙДЕ. ОСВЕН ТОВА СМЯТАМ ЧЕ Е ВРЕМЕ ДА СЕ РЕГИСТРИРАМЕ КАТО ИП В БГ КОЕТО ДА Е ОСНОВАТА НА ИДЕЯТА.
        ФИНАНСИРАНЕТО Е МОЙ ПРОБЛЕМ КАКТО И МАРКЕТИНГА И ДО ДВЕ СЕДМИЦИ ЩЕ Е ЯСНО ДАЛИ СЪМ СИ СВЪРШИЛ РАБОТАТА КАКТО ТРЯБВА. КОЙТО СЕ ИНТЕРИСУВА ОТ ИДЕЯТА И Е ОТ ВАРНА МОЖЕ ДА ПИШЕ НА МЕЙЛА МИ И ДО СЕДМИЦА ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕМ ЗА СРЕЩА ТАМ. ВСЯКАКВИ ИДЕИ СА ДОБРЕ ДОШЛИ И ОЩЕ ВЕДНЪЖ КАЗВАМ НЕ ФИНАНСОВИ ИДЕИ МЕ ИНТЕРИСУВАТ ЗАЩОТО СМЯТАМ ЧЕ ТОЯ ПРОБЛЕМ Е РЕШЕН.
        ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ПИША ЗА ТОВА ОТИВАМ МАЛКО НА СКИ.
        МАЙЛЪТ МИ Е ak@netbg.com
        УСПЕХИ

Коментар

• към tarikatite

KOKO kakvo te nakara da si smenish mnenieto?

Коментар

• E/D КОКО

Коко,нищо не разбирам от писанията ти ти държиш ли на лонг в Е/Д ,защото и аз съм така - лонг от 1.2872 от петък разбирам,че може и да стигнем 1,2710,което ще даде възможност за усилване на позицията и скъсяване ....все пак НОВИЧЪК непрекъснато говори за обърнат тренд,което аз обаче не виждам никъде освен на дневна графика Е/Д и то под въпрос

Коментар

• към tarikatite-eur/usd

КОКО,
              пратих ти поща.
              Успех
              Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• към tarikatite-eur/usd

Нещо ме съмнява-дали пак не влязохме в рейндж за няколко месеца.
                Диапазон 1.27-1.30(31).
                Само времето ще покаже....
                Успех
                Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• към tarikatite

Здравейте една две седмици няма да бъда на пазара но за сметка на това ще дам газ на дългите позиции.
                  Смятам че нивата са добри за продажба на долари но разбира се мога и да греша в края на крашищата ги чакам отдавна тия стойности. За критиците само на ще затворя всички дълги позиции на равностойност 1.2750 а ще започна тая процедура от 1.2800 където са първите ми стопове и в края на краищата ще завърша при курс 1.2750 на близо 3000п загуба.

Коментар

• към tarikatite

Taka li?

Коментар

• към tarikatite

T.e. da se izleze na dalga pozicia eur/$

Коментар

• към tarikatite

)): - прав си - едно съм мислил, друго съм писал - имах в предвид Long put
                        Short call да се чете и разбира long put.
                        Още веднъж благодаря за наблюдателността ти )):

Коментар

• към tarikatite

Petre, short call options ne e li mnogo riskovo. I az mislia da sam kas na USD/CAD, no s long put option. Koe ot dvete spored teb e po-dobre?

Коментар

• към tarikatite

Струва ми се, че наближава момента за Long call options в EUR/USD и GBP/USD, както и Short call options в USD/CAD и GBP/CHF.
                            Успех на всички Спекуланти

Коментар

• към tarikatite

Покупки на евро и стоп на 1,28.Около 26.02 - 1,32.
                              При пробив под 1,28 - по добре да забравим дългите позиции и след активирани лимитирани на 1,2770 ще чакам 1,2620 - поне.Все пак човек трябва да има винаги предвид и лошия вариант....Доколкото може...

Коментар

• към tarikatite

Kak vijdate dvijenieto na $/Eur v intraday plan v ponedelnik sled srestata na G7

Коментар

Working...
                                X