IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• do Dona

Done imash li pogled kym dvoikata EUR/NZD sega e na rekordno niski niva i sym dylyg nqkyde ot 1.827 dali tozi NZD nqma da poeftinqva veche kakto i liubimatati dvoika GBP/CHF kydeto ochakvam obratno dvijenie tam sym kys ot 2.252 s nadejda weche da se srine malko ;-)) che qko lihvi plashtam i nakraq za EUR/$ si mislq che ima potencial do kym 1.276 chertaq edni glavi i ramene i mi izliza che moje i do tam da stigne sled tova pak fokusite na Greenspan. blagodarq predvaritelno

Коментар

• Петър Караиванов

Бен Ладен не съществува! Той е агент на ЦРУ, който създава предпоставките за нападане на различни държави по света!

Коментар

• Петър Караиванов

Здравей!
        С цялото ми уважение към тебе, надявам се ще ми позволиш едно по-различно мнение за
        връзката Бен Ладен - Буш. Всъщност Буш беше не беше избран от американския народ, а
        НАЗНАЧЕН ОТ БЕН ЛАДЕН. Навярно си спомняш, как броени дни преди изборите Бен
        Ладен се появи по телевизията и започна да сипе директни заплахи. Влизайки чрез телевизионня
        екран в дома на обикновения американец той пряко повлия на избора му. Знайно е, че имено
        Буш декларираше твърда позиция по отношение на тероризма, докато Кери, макар и бивш
        ветеран от войната, беше по-мек и неутрален в това отношение. В резултат още на другия ден
        социологическите анкети показаха рязък отлив на гласове от Кери към Буш и още тогава изборите
        бяха предрешени. Резултатът всички го видяхме. Бъди сигурен, че американецът, който по
        традиция е консервативен и трудно променя мнението си, се чувства с Буш достатъчно защитен
        от тероризма. От 11 септември изтече много вода, а нов опит не е правен.
        Загадка ще остане за мене обаче, защо беше разигран целият този цирк. Солова акция на Бен
        Ладен, по знайни само нему причини или сделка между двамата?!
        Ще ми позволиш да не се съглася и с второто твърдение в поста ти от 00:01ч. Вероятно е убегнал
        от вниманието ти фактът, че буквално от броени дни най-големите купувачи на евра - Центр.
        банки на Русия и някои азиатски сега са НАЙ-ГОЛЕМИ ПРОДАВАЧИ на евра, респ. купувачи на $.В крайна сметка САЩ не са толкова големи бунаци, колкото някои ги смятат, че да изоставят
        с лека ръка ролята си на световен хегемон, важен компонент от която е чичко Долар. Иначе как
        ще обясниш скеча, който наблюдавахме в петък?!
        Не подценявай също осезаемия вече лихвен диферинциал, чието значение все повече ще бъде
        осъзнавано от инвеститорите, особено едрите и дългосрочните. Но по този въпрос ще пиша друг
        път, защото ме викат за обяд.
        Желая ти успешна седмица!

Коментар

• EUR/USD

На месечната графика настоящето ниво е ключово и навярно до края на годината ще имаме пробив на 1,40.Бюджетният дефицит на САЩ може да остане на това ниво или леко да намалее само при слаб долар.Силния долар само би го увеличавал, следователно е малко вероятно да имаме пробив значително под 1,28.

Коментар

• EUR/USD

И аз скочих на каруцата от 1.2872,ама се чудя дали да не изчакам ден-два и тогава да рипна на по-ниски нива

Коментар

• EUR/USD

НАТОВАРИЛ СЪМ КАРУЦАТА С ЕВТИНИ ДОЛАРИ И МИНИМУМ ДО 1.23 НЯМА ДА Я РАЗТОВАРЯ.

Коментар

• EUR/USD

МЕНЕ ЛИЧНО НИВА ОТ 0,84 В КРАЯ НА ТАЗИ ИЛИ ДРУГАТА ГОДИНАТА НЯМА ДА МЕ УЧУДЯТ.

Коментар

• Elena

Lenche, takova hubavo momiche v 1.30 prez noshta v sabota da pishe tuk, mne, ne e na dobre...

Коментар

• saxo bank

Abe da vi pitam ima li niakoi koito polzva saxobank-(saxospread.com)
                    tiahnata sistema mi se vijda malko neiasna zasega no mislia che imat edna opsia koiato mi se vijda interesna. A imeno da nese kalkolirat zagubite za edin mesec, no pechalbata ti ia kalkolirat. Koeto znachi che postoiano uvelichavach parite s koito rabotich. Ot tiah nakraia na mesesa ti vadiat obchtata zaguba i ostava realnata suma koiato imach po smetkata.
                    Ia poglednete platformata im i chte govorim posle:za ili protiv

Коментар

• E/D КОКО

Petre, merish namaliavashtata dolarizacia ot BG, kadeto e iasno che shte namaliava. Po-sveta horata si znaiat USD. Centralnite banki osven diversifikacia tusiat i return, a v momenta US treasuries imat po-visoka dohodnost ot EURO Bondove....toest lihveniat diferencial, za koito pisah predi polovin chas.
                      Kitai shte diversificira, no dali Russia ima smetka da diversificira? Osnovniat export na Russia e OIL, natural gas i drugi commodities, koito se targuvat predimno v US dollar. Struva mi se, che Russia niama nikakva smetka prihodite i ot export da idvat v eftina valuta, toest, niama smetka ot slab dolar. Ti kak gi vijdash neshtata?

Коментар

• E/D КОКО

)): - изпускаш нещо много важно, а то е - страхът в който живее Америка от терористични заплахи, не само не е намалял, а напротив - увеличи се с нови 4г. след преизбирането на Буш.
                        Да не говорим за все по-отслабващата лоаризация в световен мащаб и трансформирането на огромни суми в евро в дългосрочен период.Тоест ще имаме устойчив ръст в търсенето на евро и спад в търсенето на $ при диверсификация на портфейлите на централните банки - особенно на такива като Китай и Русия.

Коментар

• E/D КОКО

az mislia , che v ponedelnik shte padne dolara! I zalagam na kasa pozicia!

Коментар

• E/D КОКО

Pichove, ako priemem, che osnovnite prichini za padaneto na dolara - fundamentalni imam predvid - biaha:
                            - Turgovskiat Deficit na USA
                            - LIhveniat diferencial v polza na EUR
                            to vtorata prichina veche e emilinirana, a purvata, pone spored Greenspan, niama da e tolkova silna. Tova me kara da mislia, che v srednosrochen plan - do 6 meseca - USD shte poskapva. Razbira se, dnevni padania ne sa izklucheni. Inache za ponedelnik kupete USD ili put opcii na EUR/USD

Коментар

• E/D КОКО

Този стоп на 1.28 защо не го преместиш на 1.272?
                              Защото аз съм натоварил влака здраво и не вярвам спирачките ми да хванат толкова бързо.
                              ))

Коментар

• E/D КОКО

На къде според теб ще върви EUR/USD следващата седмица?

Коментар

Working...
                                X