IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• red bull E/D

ами да сте се рзходим до 1.26 после до 1.23, 1.19 , 1.16 и наи накрая разходката сте свърши на нива околко 0.84, естествено с корекции .

Коментар

• eur/$

1.2720/30 е много сериозно ниво на подкрепа в eur/$ - 61.8% корекция на движението от 1.2220 до 1.3660 Дори да видим 1.2650(не трябва обаче да затваряме под него) то ще бъде само едно дълбоко обиране на стопове. Правих едни изчисления по метода на алтернацията. Ако в момента сме във 2-ра от 3-та в седмична, таргетът за eur/$ е + 52 фигури от текущи нива което прави 1.79-1.80
      Представям си колко народ се киска в момента и ме обявяват за перколясъл,но така беше и преди 3г. когато говорех за нива 1.30-1.35 в eur/$.
      Както и да е - ще си говорим отново след 2години по въпроса.
      Успех на всички Спекуланти

Коментар

• Петьо

един малко лаишки въпрос:
        Ще поскъпва ли Японската Йена спрямо Еврото?

Коментар

• eur/$

Red Buii да но за сега ..
          Мисля че това не е никакво дъно..Кагато се засили една тежест ...мисля че е трудно да се каже до къде ще стигне - сам виждаш вълновия анализ не може да го определи ..Не че имам нещо против този анализ но считам че вълните само отчитат състоянието на пазара пост фактум но не могат да гарантират правилна прогноза за развитието му .Е все пак може да са ориентир за размизъл !! Това е личното ми мнение .

Коментар

• Петър Караиванов

Какво е твоето мнение за EUR/USD и USD/JPY през седмицата?
            Благодаря.

:]

Коментар

• Петьо

Здрасти, Петьо, как отиграваш EUR/CHF - там, след като удари стопа, от какви нива и скъси ли отново?

Коментар

• е/д

PPP -явно четеш доста селективно.
                Ето какво съм писал вчера 06/02/05г в 15.14
                " RAZBIVA4A - корекция от 1.15 е само като сън в лятна нощ поне за сега и при тези геополитическа обстановка. Не изключвам вероятноста през годината да видим дори нива от 1.2350 но за по-надолу няма фундаментални причини.А ако ФЕД вдигнат лихвата до 3.5% тогава всеки опит за намаляване на дефицита, ще бъде обречен."

Коментар

• -RD

Според мен нивата от които пазара ще обърне са:
                  1.1.2626
                  1.2516
                  1.2375 извънредно ниво
                  и ще последва движение с цел върха.
                  Твърде много прогнози прочетох с тенденции почти разходка до Марс.
                  Според мен едва ли ще се случи тази година.
                  Реална цел за мен е тест на върха до края на годината.Това мога да кажа за сега.
                  Сега ще последва корекция на еворо до 1.2920 и ще последва нов спад с описани по горе от мен цели.Най вероятната цел ще му е 1.2516(около тези нива).
                  При покачване над 1.2960 много ще се замисля дали това ниво на което се намираме днес 1.2730 да не се окаже дъно.
                  Това е за сега.

Коментар

• eur/usd/ЗА МАРИО

мАРИО,тези гапове,ако ги гледаш на СТС-те са фалшиви,щото СТС си пускат платформата три часа
                    след като пазара е тръгнал-за три часа пазар дал господ.

Коментар

• eur/$

Здравейте на всички !!
                      )) Red Bulll ! Ще го видим ..но кога ..1.37 )??
                      Няма да е сега ..!!)

Коментар

• eur/$

Клеги не си гризете ноктите еворото ще се поразходи до 1.2626 така или иначе а може и малко по надолу.И сед това отново ще видим 1.37++
                        Успех

Коментар

• usd/chf

Спокойно Иво, ще върне, не сега. Точно се шашна като хукна нагоре. А той ще ходи още доста. Отваряй си очите и на 4Н излез на долната черта на канала. Няма да е днес.
                          На кенгурото отрязах главата.

Коментар

• usd/chf

аз за нагоре чакам 10 пипса

Коментар

• eur/usd

благодаря за прогнозата засега съм обаче дълъг

Коментар

• b_night

ами мерси предварително-аз сега от яд сам пуснал на демото на вар4о na max bay eur/usd 1,2754 с 4 други в обратна посока против долара

Коментар

Working...
                                X