IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• E/D- Караиванов

ДОБРО УТРО УВАЖАВАМ НА ПЕТЬО МНЕНИЕТОТОЙ Е ОТ ДОСТА ГОДИНИ В БРАНША НО ПО МОЕ МНЕНИЕ КОЕТО Е ДОСТА СКРОМНО МИСЛЯ ЧЕ СМЕ ОБЪРНАЛИ ТРЕНДА ТАКА ЧЕ УСПЕХ НА ВСИЧКИ ЕВРОТО НАД 1.3250 В СЛЕДВАЩИТЕ 3 ГОДИНИ НЕ ГО ВИЖДАМ А ПАУНДА НА НИВО 1.9040-70 УСПЕХ НА ВСИЧКИ

Коментар

• E/D- Караиванов

Добро утро на всички и успешен ден. Като гледам за какво сте си бъбрили тази вечер след като си легнах пак трагедия . Петре бе мен не ме интересува каде ще е курс-а след две години ако иска 1,90 да стане не ми пука особено въпроса е какво ще изкарам аз от тази работа . А ако бях слушал теб за 1,32 миналата седмица сега да съм с 5 фигури назад . Иначе признавам опита ти даже от 14-ти октомври ти дължа едно черпене . Които е следил форума тогава ще разбере за какво става дума. Късмет на всички . Докторе днес ще видим ли 1,2725 как мислиш ?
      http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• E/D- Караиванов

Пепи, нивото за което говориш (61.8% от 1.2220 до 1.3660) е 1.2775 и вече затворихме под него.

Коментар

• E/D- Караиванов

-DR - Е много неща могат рязко да се променят за 2г., но ако приемем че нещата се запазят такива каквито са към момента......а Буш тепърва започва новият си 4г мандат.......

Коментар

• E/D- Караиванов

Караиванов и аз така разбрах думите ти, но те попитах, защото звучат доста шокиращо ..Но до 2 години ..кой знае ..възможно е ..Голям север и студ ще е, ако е така -то направо ледников период ))

Коментар

• E/D- Караиванов

-DR - Здрасти Док. Ми то няма какво толкова да му се разбира - имам в предвид до 2г. нива от 1.75-1.80
              в Е/$
              Поздрави и успех

Коментар

• E/D- Караиванов

Здравей Караиванов !
                Аз уважам професионалното мнение но ако има възможност обясни ми това 1.79 ..Какво искаш да кажеш ??Не те разбирам ..

Коментар

• red bull E/D

SK - ти явно си забравил кой е писал за това 1.59 и после за 1.6150-1.62.
                  Това го писах още миналата седмица, но явно не си прочел малкото пояснения за времето на достигане на тези нива.

Коментар

• red bull E/D

Пе6о нали знаеш че първата цел в EUR/CHF e 1.59

Коментар

• Петьо

Laika Е/йена(а и другите кросове в йената) традиционно пада в този период на годината тъй като японската фискална година свършва на 31 Март и всички японски компании трябва да приключат на йени.Така че вече започва покупката на йени срещу всичко.

Коментар

• eur/$

Какво стана с ралито до 1.32 от миналата седмица?
                        In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Петьо

Мерси, Петьо, цитирах по памет, явно съм се заблудил, но не ми се ровеше назад ... И аз съм там някъде на позиция 1.5559, успех ти желая!

Коментар

• red bull E/D

Пе6о .... а ти до 2 год сте имаш ли account?

Коментар

• Петьо

Наблюдаващ - не съм слагал стоп в EUR/CHF - това е най ниско рисковият крос и в него си позволявам да играя без Стоп.Иначе купувах/продавах и качих средната цена с 15пипса на 1.5556 в момента - таргет 1.5510 и 1.5485 на първо време

Коментар

• Петър Караиванов

Благодаря ти много, за разлика от някой аз още тогава ти вярвах, но има който е упорит успява. А наблюдения на USD/JPY имаш ли?

:]

Коментар

Working...
                                X